Az uszoda öltözőjében te kötelezővé tennéd-e a meztelen zuhanyozást?
ez is koedukált volt, és úgy jött be a srác meztelenül :)
azért néztek, de mondjuk én se értem min kell ezen úgy kiakadni, hát gondolom a nőneműek is láttak már meztelen fiút.
na mindegy, ezt már nem fogjuk tudni megváltoztatni, hát emlékszem, valahol nyitottak egy koedukált szaunát (már nem tudom melyik városban), na és aztán tv-híradós hír lett belőle, hogy jézus úr isten ez maga a fertő, hát és gyerekeke, fiatalok is bemennek oda, na meg ott van mellette az uszodamedence, így akkor azok is látják, akik csak úszni mennek, és pedig vannak edzések is.
lényeg h úgy adták elő, mintha valami hatalmas bűntény történt volna, gondolom, azóta már intézkedtek a nagyon erkölcsösök h zárassák be :) ezt a fertőt, fúj ... tuti hetekig nem aludtak utána akik látták.
az ember józan esze megáll már komolyan a hülyeségen.
igen, én is tudok ilyenről, bizony kiba--ták az illetőt, mert miután kiírták + megmondták neki világosan, ő csak ellenkezett, hogy az kizárt. na aztán mondták h oké, akkor lehet távozni.
és nem egy ilyen volt ...
olyan nincs h nem akar. ... egy közösségben elég hamar kiutálnák aztán az lenne a vége h ő megy el magától ... egy sportegyesületben nincs ilyen h jaj én nem akarok mert én egyéniség vagyok ... először a nagyok leckéztetnek meg, aztán meg a saját korosztályod nem haverkodik veled. ennyi.
de még mindig nem tudtam felfogni, mi az annyira borzalmas ebben :D
Eléggé kétségbeejtő volt olvasni a válaszokat, hogy sokan fontosabbnak tartják a testük takargatását, mint a személyes higiéniát.
Egyébként igen, kötelezővé tenném!
hát látod ... és sajnos tapasztalatból tudom h a mostani tézenévesek többsége ilyen. kijelenti h ő azután senki előtt nem fog levetkőzni és úgy "illatosan" klasszul visszaveszi az utcai ruhát magára, hogy majd otthon letusol.
nagyon durva ... biztos ezt is erkölcstanórán tanulták :)
A homárok, akik mások farkát szeretik nézegetni, most biztosan mindent megtesznek, hogy meggyőzzék az itt lévőket arról, hogy tragédia nem levenni a fürdőgatyát tusolás közben. Az érmének két oldala van, a szégyenlősség sem azért alakul ki, mert nem bámészkodnak egymásra a perverz srácok...
Szóval, szerintem aki nem homár, az a pillanatnak egy szikrányi töredékéig sem foglalkozik azzal, hogy a másik levetkőzik- e a zuhanyzóban, vagy sem. De ez csak az én véleményem.
Egyébként én levetkőzök, mert a fürdőgatyámat is ki szoktam mosni a tus alatt, de rettentően idegesítő, amikor valaki stíröl hátulról, vagy elölről...
Ez most vicc? Miben kéne zuhanyozni? Ruhában?
Te otthon nem meztelenül zuhanyzol? miért kéne másképp az uszodában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!