Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Az uszoda öltözőjében te...

Az uszoda öltözőjében te kötelezővé tennéd-e a meztelen zuhanyozást?

Figyelt kérdés
2017. jún. 8. 10:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

ez is koedukált volt, és úgy jött be a srác meztelenül :)

azért néztek, de mondjuk én se értem min kell ezen úgy kiakadni, hát gondolom a nőneműek is láttak már meztelen fiút.

na mindegy, ezt már nem fogjuk tudni megváltoztatni, hát emlékszem, valahol nyitottak egy koedukált szaunát (már nem tudom melyik városban), na és aztán tv-híradós hír lett belőle, hogy jézus úr isten ez maga a fertő, hát és gyerekeke, fiatalok is bemennek oda, na meg ott van mellette az uszodamedence, így akkor azok is látják, akik csak úszni mennek, és pedig vannak edzések is.

lényeg h úgy adták elő, mintha valami hatalmas bűntény történt volna, gondolom, azóta már intézkedtek a nagyon erkölcsösök h zárassák be :) ezt a fertőt, fúj ... tuti hetekig nem aludtak utána akik látták.

az ember józan esze megáll már komolyan a hülyeségen.

2017. jún. 18. 12:54
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Az osztrák fiú azt hitte nálunk is nyugat van, és hogy otthon van. Vicces, mert az osztrák hegyi gyógyfürdőkben már magyarul is kiirják, hogy csak meztelenül lehet szaunázni és hallottam, hogy biztiőr dobta ki a fürdőruhás magyar vendéget. :-)
2017. jún. 18. 14:04
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

igen, én is tudok ilyenről, bizony kiba--ták az illetőt, mert miután kiírták + megmondták neki világosan, ő csak ellenkezett, hogy az kizárt. na aztán mondták h oké, akkor lehet távozni.

és nem egy ilyen volt ...

2017. jún. 18. 18:14
 14/20 anonim válasza:
És ha az illető nem akar úgy zuhanyozni? Lehúzza róla az edző?
2018. aug. 14. 01:38
 15/20 anonim ***** válasza:

olyan nincs h nem akar. ... egy közösségben elég hamar kiutálnák aztán az lenne a vége h ő megy el magától ... egy sportegyesületben nincs ilyen h jaj én nem akarok mert én egyéniség vagyok ... először a nagyok leckéztetnek meg, aztán meg a saját korosztályod nem haverkodik veled. ennyi.

de még mindig nem tudtam felfogni, mi az annyira borzalmas ebben :D

2018. aug. 14. 19:58
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé kétségbeejtő volt olvasni a válaszokat, hogy sokan fontosabbnak tartják a testük takargatását, mint a személyes higiéniát.

Egyébként igen, kötelezővé tenném!

2018. dec. 31. 11:39
 17/20 anonim ***** válasza:

hát látod ... és sajnos tapasztalatból tudom h a mostani tézenévesek többsége ilyen. kijelenti h ő azután senki előtt nem fog levetkőzni és úgy "illatosan" klasszul visszaveszi az utcai ruhát magára, hogy majd otthon letusol.

nagyon durva ... biztos ezt is erkölcstanórán tanulták :)

2019. jan. 1. 22:54
 18/20 anonim ***** válasza:

A homárok, akik mások farkát szeretik nézegetni, most biztosan mindent megtesznek, hogy meggyőzzék az itt lévőket arról, hogy tragédia nem levenni a fürdőgatyát tusolás közben. Az érmének két oldala van, a szégyenlősség sem azért alakul ki, mert nem bámészkodnak egymásra a perverz srácok...

Szóval, szerintem aki nem homár, az a pillanatnak egy szikrányi töredékéig sem foglalkozik azzal, hogy a másik levetkőzik- e a zuhanyzóban, vagy sem. De ez csak az én véleményem.

Egyébként én levetkőzök, mert a fürdőgatyámat is ki szoktam mosni a tus alatt, de rettentően idegesítő, amikor valaki stíröl hátulról, vagy elölről...

2019. nov. 29. 18:41
 19/20 anonim ***** válasza:
Mondom ezt úgy, hogy naturista strandon is nagyon sokszor voltam már. Ott soha nem zavart a meztelenség, csak ugye uszodák zuhanyzóját elég sok perverz ökör a kukucskálásra használja!!! Órákig folyatja magára a vizet, arra várva, hogy a szemközti tusolóban kikössön vmi nagy farkú fiatal srác. :-D
2019. nov. 29. 18:49
 20/20 anonim ***** válasza:

Ez most vicc? Miben kéne zuhanyozni? Ruhában?

Te otthon nem meztelenül zuhanyzol? miért kéne másképp az uszodában

2023. szept. 22. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!