Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Az uszoda öltözőjében te...

Az uszoda öltözőjében te kötelezővé tennéd-e a meztelen zuhanyozást?

Figyelt kérdés
2017. jún. 8. 10:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
73%

Nem. Miért lenne ez jó?

Van, aki nem is zuhanyozik, csak megtörölközik és otthon zuhanyozik le.

2017. jún. 8. 11:23
 2/20 anonim ***** válasza:
54%
Pofan is vagnam, aki ezt kitalalta. Engem csak ne "vetkoztessen" senki, majd en eldontom, hogy meztelenul zuhanyzok mas emberek elott, vagy nem.
2017. jún. 8. 11:56
 3/20 anonim ***** válasza:
57%
Miért kéne kötelezővé tenni?
2017. jún. 8. 15:04
 4/20 anonim ***** válasza:
Mi ez a kérdés? nem is értem mi oka lenne bárkinek bevezetni ezt.
2017. jún. 8. 20:04
 5/20 anonim ***** válasza:
A lábgombától és a fertőzések jelentős részétől egy zuhanyozás nem véd meg.
2017. jún. 9. 08:25
 6/20 anonim ***** válasza:
62%
Nem, mert mindenkinek a saját dolga eldönteni hogy ki hogyan tusol le. Vannak szégyenlős emberek, őrájuk is tekintettel kell lenni.
2017. jún. 10. 12:01
 7/20 anonim ***** válasza:
39%
határozottan igen. a mostani tizenévesek egyre borzalmasabbak, ideje lenne némi rendet tanulni. nincs olyan h nem tusol le ...
2017. jún. 15. 17:29
 8/20 anonim ***** válasza:
64%
Ha edző lennék éés fiatalokat edzenék igen. Az nem normális dolog, hogy nem tusolnak le rendesen. A kloros vizet le kell mosni, 50, 60 évvel ezelőtt nem volt ez a szégyenlősködés, ez most egy modern agybaj. Felnőtteknél nem tenném kötelezővé, mert ha büdösen és klórosan akar utazni, hát menjen. Amit kötzelezővé tennék a szauna meztelen használatát. Pesten van uszoda, ahol külön a férfi és a női zuhanyzóból nyílik a szauna, tehát nincs semmi akadálya, hogy meztelenül használják. Ennek ellenére fürdőnadrágban izzad és ázik bent, utána mikor megy haza persze meztelenül zuhanyzik. Most felnőtt egy prűd generáció, a következő nem lesz majd szégyenlős.
2017. jún. 17. 09:05
 9/20 anonim ***** válasza:
87%

na igen aza szauna-dolog külön kiakasztó. aztán volt olyan eset h bent ültünk szépen ahogy magyarként illik a szaunában, erre meg egy osztrák srác bejön tök meztelenül :) mindenki nézett mi van, az meg nem értette mi folyik ott h mindenki ül ruhában, aztán persze neki nem szóltak csak kint a recepciósnak mentek panaszkodni h jaj úr isten egy pedofil bejött meg exhibicionista meg minden lett már szerencsétlen :D és egyszerűen az istennek se értette h miért baj az h ő meztelenül van amikor a recepciós mondta neki h jaj de csúnya dolog ez. ...

a fiataloknál meg igen, ahogy írod, egyfajta divat lett szégyenlősnek lenni, sőt ott tartunk h azt nézik hülyének, aki mer normálisan tusolni. és képesek haza menni büdösen, sőt még olyat is láttam h télen a vizes fürdőnaciban mert ő aztán nem öltözik át más előtt.

beteg ...

2017. jún. 17. 11:53
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Előző, pont azt írtam a szaunáról, hogy ha nem koedukált azt meztelenül kéne használni. Az osztrák fiú jól tette, hogy meztelenül ment be, sőt az osztrákoknál még a vegyes szaunát is meztelenül használják mert a szaunázás meztelen műfaj, kloros fürdőnadrágban egészségtelen. Úgy hogy ha a szauna nem koedukált és a férfitöltözőből nyílik én is meztelenül használom. Eddig nem szóltak be, de volt hogy kidobattam egy nőt mert bejött a férfi szaunába a párjával, hogy ők most együtt szeretnének fürdőruhában, én meg nem szívesen ültem egy idegen nő előtt egy szál p+&csben.
2017. jún. 17. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!