Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Hogyan tanitsam meg az unokate...

Hogyan tanitsam meg az unokatesomat mellúszásban úszni?

Figyelt kérdés
2017. jún. 5. 18:07
 1/7 anonim válasza:
Vidd el esetleg ilyen úszótáborba.
2017. jún. 6. 17:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen én ezt ertem, hat meg gyors az nagyon jol megy neki, azt is én tanitottam meg neki. De meg szeretne tanulni mellben es egy 15 eves lányt mar megtanitottam úszni ugy hogy a víztől is felt. Tudom mit hogy de leginkabb rávezető feladat kene.
2017. jún. 6. 19:43
 3/7 anonim válasza:

Úszódeszkával békaláb (esetlegelösször a medence szélén kapaszkodva békaláb, majd deszka a mellkas alá, és kartempó.

Érdemes váltogatni az úszásnemeket, ha már a többi jól megy

2017. jún. 7. 23:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez is siman fig menni szerintem. Majd a fejedre gyutunk meg egy kicsit es minden megy neki.
2017. jún. 8. 06:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Jajj ne bocs az uziert reggel van meg a hibákért is.
2017. jún. 8. 06:58
 6/7 anonim válasza:
Nekem úgy tanìtották meg , hogy csekèly vìzben a hasam alá fogtak ès tartottak ,addig èn próbálkoztam a technika elsajátìsával ès aki fogta a hasam alatt körbe körbe "vitt"engem.
2017. jún. 8. 07:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Az pont jo mert óvodás es elbirom rendesen
2017. jún. 8. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!