Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Miket kérdeznek egy horgászviz...

Miket kérdeznek egy horgászvizsgán?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretném megszerezni a horgászengedélyemet, és érdekelne hogy kitől mit kérdeztek pontosan amikor megszerezte a sajátját. Láttam már 40-50 oldalas pdf-eket, könyveket tananyaggal, de eddig mindenkitől azt hallottam hogy csak vagy 10 hazai halfajtát kérdeznek, és ezeknek a horgászási tilalmának idejét.. Persze megértem hogy hasznos dolgok vannak leírva azokban a könyvekben, de ha enélkül is átengednek, akkor nem ezzel tölteném az időmet. Kitől miket kérdeztek?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2017. jún. 5. 17:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Méretkorlátozás, tilalmi időszak, hal megkülönböztetés (pl. kősüllő-fogassülő különbség)
2017. jún. 5. 18:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Köves vs fogas az tényleg a kedvenc kérdésük. Én még nem találkoztam olyannal akitől ne kérdezték volna.
2017. jún. 6. 09:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Mivel töltenéd akkor az idődet?Facebookal?

Mert oké,kit izgat,hogy mi a gereblyézés.

Ja ,max téged is megbüntetnek,mert a szabályok nem ismerése nem mentesít a büntetés alól.

Kit izgat ,hogy "A mohosz állami szabályok területileg változhatnak" ergo 30 centi a mohosz (avagy KHESZ kinek mi) szabály szerint a ponty méretkorlátja ...,de a víz kezelő 35 centiben határozta meg.

Nagy cucc nem?Max kitiltanak,feljelentenek és szaladgálsz bíróságra.

Nem véletlen vannak leírva...

40-50 oldal igen,de az valóságban : 7-10 ,mivel a "törpeharcsa invazív ,így nem visszahelyezhető" mondat levan írva rizsázva 8 sorban ,így könnyedén megvan a 7 oldalból a 47 :)

50 oldalból 30 rizsa,10 amit úgy is tudsz ha már voltál 3x horgászni ,10 ami józan paraszti ész,és marad 10 maximum amit át kell nézegetni.

2017. jún. 6. 11:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Persze ez így van, érthető a dolog.. Csak sajnos vizsgaidőszakban van más dolgom is mint a 30-40 oldal rizsákat olvasgatni. Nincs esetleg egy olyan dokumentum, esetleg oldal ahol csak tényleg röviden és tömören van megfogalmazva a lényeg?
2017. jún. 6. 13:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Nyilván a keresőbe találsz ilyen leírásokat, csak keress rá. Alap dolgokat kell tudni, ez nem egy államvizsga. Legyél tisztában azzal, hogy hány bottal és hány horoggal pecázhatsz, tudd felismeri és megkülönböztetni a halakat, meg persze azt, hogy hogyan bánj belük. Ezek alap dolgok egy horgászathoz, amivel tisztában kell lenned.
2017. jún. 6. 18:25
 6/6 anonim ***** válasza:
A kősüllő-fogassülő különbségen kívül egyébként szeretik még a ponty-kárász, harcsa-törpeharcsa kérdéseket is. Nálam ezek voltak.
2017. jún. 6. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!