Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Valaki bukott már meg ifi...

Valaki bukott már meg ifi horgászvizsgán?

Figyelt kérdés
2016. dec. 9. 07:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez nem olyan mint a matek doga,hogy minimális kötelező pontszám úgy hogy csak jó feladatra pont és kettes.

Ha látják rajtad,hogy tanultál érte,és aránylag tudod,amit tudni kell átmész.

Az senkit sem fog érdekelni,hogy van amit nem tudsz pl ,hogy a mérgező halaknál a márna ikrája nem halálos méreg,hanem csak egy gyomorrontás szintjét hozza.

ifi horgász vagy,10 átlag felnőtt horgászból 10! ha most vizsgázna nála is lennének hiányosságok,van 1 tábla amin van kb 20-30 védett faj,mindenki megakadna ,senki se tudná mindet már.

Miért?

Mert horgászunk,és nem azokat kukkoljuk,ennyi.

Készülj rá,és ne az legyen,hogy "A süllő tilalmi idejét,és méretkorlátozását " kérik majd te "ő azt nem tudom",és kérdeznek másikat helyette,de te 1-re se tudsz válaszolni.

2016. dec. 17. 18:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Már megtörtént a vizsga. Sokan voltunk és belőle vagy 6nak nem lett meg a pontszám ezért elvonultak velük egyesével és egy kis kérdezgetéssel odaírta a helyes válaszokat így átment mindenki. :)
2016. dec. 19. 14:45
 3/3 anonim ***** válasza:

hát az szomorú.

Mert olyan alap dolgokat kérdeznek,és egy olyan teszt,hogy ha látják,hogy készült rá,és valami fogalma van a horgászatról átengedik.

Aki ezen megbukna én nem segítenék.

Tessék készülni rá,ha nem tudod,hogy éppen ponty tilalom van, és te vidáman ,3-at tartasz szákban,és az ellenőr megbüntet 80 ezerre,lefoglalja a botod,rendőrt hív,és bíróságra jársz orvhalászatért,bevonják az engedélyed 2-5 évig mit mondasz "nem tudtam,hogy tilalom van"?

Feltételezik,hogy azért van engedély

2016. dec. 19. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!