Vélemények a Nevis Syncro feederről?
Figyelt kérdés
A címben nevezett bot jelentős kedvezménnyel kapható a neten. A kérdés, hogy van-e valakinek tapasztalata? Milyen maga a bot? Az eredeti ára 18.000 körül van, most megvehető 8.000-ért. Kérdés, hogy ez valami kamu akció, hogy jobban menjen vagy tényleg megéri az eredeti 18.000-es árát?2017. márc. 6. 21:27
1/7 anonim válasza:
18ezret biztosan nem ér, inkább a 8ezres "akciós" ár a reálisabb, annyiért meg lehet venni, ha olyan botra van szükséged.
Anyaga:IM-6 karbon - ami azt jelenti, hogy nem kiemelkedő minőségű karbon anyag, de karbon, csakhogy a Nevis márkanév IM 6-al kombinálva, kb 10ezret érhet a piacon, 18 ezret nem.
2/7 favorit76 válasza:
Sziasztok.Nekem van egy de erőssen gondolkodom hogy lecserélem mert én gyengének talállom.Amit kinéztem az NEVIS ALTIVA 3,60 as és 130gr dobosúlya és ez már IM 10 es karbon.
3/7 anonim válasza:
Látom a poszt 2017 májusában lett írva. Most 2023 júniusát írjuk. Most 20.000Ft az eredeti ára, de azóta is akcióban van és így 10.000Ft
Én is szemeztem vele, de ezt a posztot olvasva akkor lemondok róla. Végül milyen botot vásároltál?
4/7 A kérdező kommentje:
Hát én az elmúlt több, mint a hat évben kis túlzással mindent végigpróbáltam. 😃 Jelenleg Benzar (Universal és Concourse Method) és Stég Product (S1) botokat használok.
2023. jún. 23. 12:30
5/7 favorit76 válasza:
Sziasztok.Nekem is van párban de én nyolcezer párszáz forintért vettem.Nagyon megvagyok elégedve vele szépen teszi a dogát.
7/7 anonim válasza:
#5#
Meg vagy elégedve vele?
Akkor a másik kérdésnél miért arról mesélsz, hogy megvetted, eltört, kicserélték, ismét eltört azt is kicserélték, és gyorsan eladtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!