Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Vélemények a Nevis Syncro...

Vélemények a Nevis Syncro feederről?

Figyelt kérdés
A címben nevezett bot jelentős kedvezménnyel kapható a neten. A kérdés, hogy van-e valakinek tapasztalata? Milyen maga a bot? Az eredeti ára 18.000 körül van, most megvehető 8.000-ért. Kérdés, hogy ez valami kamu akció, hogy jobban menjen vagy tényleg megéri az eredeti 18.000-es árát?
2017. márc. 6. 21:27
 1/7 anonim ***** válasza:

18ezret biztosan nem ér, inkább a 8ezres "akciós" ár a reálisabb, annyiért meg lehet venni, ha olyan botra van szükséged.

Anyaga:IM-6 karbon - ami azt jelenti, hogy nem kiemelkedő minőségű karbon anyag, de karbon, csakhogy a Nevis márkanév IM 6-al kombinálva, kb 10ezret érhet a piacon, 18 ezret nem.

2017. márc. 7. 00:04
 2/7 favorit76 válasza:
Sziasztok.Nekem van egy de erőssen gondolkodom hogy lecserélem mert én gyengének talállom.Amit kinéztem az NEVIS ALTIVA 3,60 as és 130gr dobosúlya és ez már IM 10 es karbon.
2017. aug. 15. 18:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Látom a poszt 2017 májusában lett írva. Most 2023 júniusát írjuk. Most 20.000Ft az eredeti ára, de azóta is akcióban van és így 10.000Ft

Én is szemeztem vele, de ezt a posztot olvasva akkor lemondok róla. Végül milyen botot vásároltál?

2023. jún. 22. 09:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát én az elmúlt több, mint a hat évben kis túlzással mindent végigpróbáltam. 😃 Jelenleg Benzar (Universal és Concourse Method) és Stég Product (S1) botokat használok.
2023. jún. 23. 12:30
 5/7 favorit76 válasza:
Sziasztok.Nekem is van párban de én nyolcezer párszáz forintért vettem.Nagyon megvagyok elégedve vele szépen teszi a dogát.
2023. júl. 15. 09:33
 6/7 favorit76 válasza:
2023. júl. 15. 09:39
 7/7 anonim ***** válasza:

#5#

Meg vagy elégedve vele?

Akkor a másik kérdésnél miért arról mesélsz, hogy megvetted, eltört, kicserélték, ismét eltört azt is kicserélték, és gyorsan eladtad.

2023. júl. 15. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!