Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Nevis Boss 80 vagy Nevis...

Nevis Boss 80 vagy Nevis Amethyst 6900 orsót ajánljátok inkább?

Figyelt kérdés

Személyes véleményeket, tapasztalatokat várok az orsókról, melyiket érdemesebb távdobáshoz, illetve bojlis pontyozáshoz, esetleg behúzáshoz megvenni?

Ha valakinek van hasonló árkategóriában ötlete más orsóra szívesen várom az ajánlatokat, eddig ezt a kettőt néztem ki.

2016. dec. 20. 17:17
 1/3 Bánrévi Attila válasza:

Én is most vettem távdobó orsót, bár nekem kisebb is elég volt (60), a Boss80 egy piszok jó orsó de feleslegesen drága, az Amethyst ugyanaz az orsó test mint a Boss csak egy kicsit olcsósítva van, jó minőségű mint kettő.

De én végül okuma orsót vettem ajánlom neked is hogy nézd meg ennek a márkának a választékát.

2016. dec. 21. 10:27
 2/3 A kérdező kommentje:

Üdv! Köszönöm a választ! Nos, igen, nekem most igazi távdobó nagyágyú kell a legjobb helyek elérése érdekében... Már végig lépcsőztem az összes távdobó orsót, a Sprotol a Shimanon keresztül a Daiwaig. Szinte mar kepben vagyok az összes létező távdobó orsóval, csak kíváncsi vagyok a személyes véleményekre stb... Az feltűnt, hogy az Amethystnek nyújtottabb a dobja, ezzel talán sikerülne kis előnyt nyerni a távdobásoknál!

Mindenesetre köszönöm, hogy szánt rám időt! :)

2016. dec. 21. 17:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Boss 80 bár én nem vennék nevis orsót...
2016. dec. 30. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!