Szerintetek kőkeményre száradt etetőbojliból lehet dippeléssel akár csalizót csinálni?
Van 2 kiló jó minsőgéű ,de elvesztett (Kiderült padláson,az ablak előtt) bojlim,amik sajna napfényre 2 év alatt kővé száradtak.
Etetőbojlik voltak,de szívesen csaliztam is velük,1 KG 1300 ft volt,de szórta a halat.nem is vettem cslaibojlit emiatt...
Most próbálkoztam ,hogy 1 szitára tettem azt gőz fölé,és kb 2 órán át így lassan próbáltam kicsit gőzöltetni.
Most ,hogy ne penészedjen a megszokott kagylós dippembe tettem 1 csipet sót,és ebben a kagylós DIP-ben áztatom a kagyló-rák bojlit.
Kb 1 jobb marék bojlit tettem 1 tégelybe 1-1,5 deci aromat tettem rá,kb 1-2 EK maradt,mindet felszívja,a 16mm bojli kb 2-3mm felpuhult külsőréteg,nem máll hanem puhább ,de egész jó állaga....
Szerintetek?
Olyan, mintha a gázömlenyben nem sziligyálna a glogyó, amikor is egyszerűen csak meg kell skejbolni a düznit, és lézerszpenderrel hapcingolni a skiccban földet...
Tehát szerintünk jól kezdtél bele a bojli dippelésébe, csak türelmesen végig kell csinálni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!