Feeder botot, de melyiket? Mitchell Tanager Feeder 3.60 m 60-100g, vagy Browning Ambition Feeder Class MH 3,60m 120g?
Figyelt kérdés
10-15 ezres ársávban keresek általános feeder botot. A By Döméket néztem még, de nem sok jót olvastam róluk. A Shimano Joy és Alivio feederek is érdekelnek, de ezekről sem tudok semmit. Leginkább valós tapasztalataitokra vagyok kiváncsi. Köszi!2017. febr. 17. 10:02
1/6 anonim válasza:
Leeda Concept GT botokat tudom ajánlani 3.6 40-80 g angol method feederbotok :)
Gerinces ,jó akcióval ,és nem hatja meg ha a 10-es ponty beesik.
kb 13e ft.
2/6 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi, bővítettem a listámat vele, ahogy látom nem egy gyakori bot. :)
2017. febr. 17. 15:18
3/6 anonim válasza:
Nem,angol gyártó ahol "igazi" feeder van.
nem rég jöttek be,de teszteken sok 18-20e forintos bottal verseng.Ha jól tudom még csak 2 forgalmazójuk vna itthon
4/6 A kérdező kommentje:
Szia! A fishingzone.hu -t azt megtaláltam. Nem tudod esetleg melyik lehet a másik forgalmazó?
2017. febr. 18. 07:35
5/6 anonim válasza:
A mitchell nagyon jo feeder botokat gyart! Nekem is mitchell van , nem cserelnem el semmire.
6/6 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a választ. Hétfőig talán birok várni a rendeléssel. :) Addig is szivesen veszek minden további tippet.
2017. febr. 18. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!