HORGÁSZOK! Kiskorpád szigetestó?
90%-ban értelmetlen az ilyen kérdés.
A kérdés jó,de nincs rá jó válasz.
Ahány tó annyi lehetőség.
Vannak standard "hidegvizi" ízek,de volt,hogy a vodka dippbe áztatott tintahal-polip főzött bojli 1 halat nem adott,míg a "nyári" áfonya-ananász "extra gyorsan oldódó" (kb 30 perc míg kb kettélehet nyomni úgy felpuhul) pelletettel pedig -15 fokban 4 db pontyot fogtunk (7 kapásból).
Standard : halas,büdös jellegű,hal vagy hús lisztes csalik,az alkoholos ízek,Illetve a szolíd,de még is intenzív édes ízek (narancs-hal bojli pl) és minden kontraszt de még sem extra intenzív íz.
De amikor ezek a drága halak "abbahagyják" a táplálkozást,akkor 80%-ban borul,és van,hogy egy kissebb csonticsokor vagy epres kukorica a nyerő.
Tapasztalatom szerint lehülő ,vagy már hideg vízben nincs nagy értelme a nagy etetésnek.
Én is : horog köré 1 adag mix a spombba ,és csak körülhorgászom,a legkisebb method kosárral.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!