Véletlen veszik fel a nem nekik szánt csalikat a rablóhalak (lent)?
Figyelt kérdés
Többször fogtam pellettel,kukoricával,bojlival süllőt,csukát.
3 napja Ananász pelletre 5 kilós süllő vágott rá,szabályos szájszéli akadással.
2016. nov. 5. 19:14
1/4 anonim válasza:
Hááát...
Szerintem a kisebbek ott lábatlankodtak,és azokra csapott rá, de ott volt a horog.
Nem hinném, hogy az ötös süllő ananászos pelletet akarna enni.
2/4 A kérdező kommentje:
7 év alatt 5 rablót fogtam így (2 csuka 3 süllő) ,persze máj vér bojlival fogtam már harcsát,de az más,a harcsa szereti mindkettőt.
2016. nov. 5. 19:27
3/4 anonim válasza:
Ki tudja. Az elsőnek is lehet igaza, de ismerek olyan tavat, ahol szinte az összes úgy esett el, hogy felvette a letett tengerit. Kishal, műcsali nem kellett neki. Itt én is fogtam egyszer egy bő kettest spiccbottal és gilisztával, dévérezés közben. Mikor elújságoltam, hogy micsoda különleges fogás, rögtön az volt az első kérdésük, hogy ,,kukoricára?".
4/4 anonim válasza:
1-es vagyok. Csak idén egy 2-es csuka és 2-es süllő jött CSONTIRA. De ez szerintem akkor lehetséges,ha:
-amit először írta
-nagyon nincs kishal.
Régen spiccbottal tucatnyi 20-25 cm-es balint fogtam csöves kukoricával. Na az tuti nem a kishalra csapott rá, de a nagyok nem hinném, hogy kukoricát ennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!