Tengerihal jó süllözni?
A konzerv paradicsomos olajos csodafinom ilyen olyan nem.
Az csak egy már az eredeti ízhez közenincs cafat,izfokozós lében,ponty előbb venné fel.
Bolti (tesco) fagyasztott pedig annyira natúr,hogy kb szagtalan ,hal szaga van,de már a jegyei elvesztek,annyiszor van átmosva fagyasztás előtt,hogy egy "büdös valami".
Inkább 1 spiccbottal készítsd elő a csalit.
Szerintem egy próbát megér, ha veszel fagyasztott szardíniát, vagy makrélát, próbáld ki! Egyrészt, a semminél csak jobb lehet. Másrészt, nagyon is van illatuk, sokkal erőteljesebb mint az édesvízi halaké. Németországban és Hollandiában előszeretettel használják ezeket csukázni. Ott kísérletezőbb kedvűek a horgászok, mert élő csalihallal eleve tilos horgászni.
Fontos azonban, hogy a horogra és az előkére ezek a kiolvasztott halak fűzve legyenek, ne csak szúrva, mert rendkívül hamar felpuhul a húsuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!