Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Tengerihal jó süllözni?

Tengerihal jó süllözni?

Figyelt kérdés
Gondolok itt szardíniára.
2016. okt. 19. 15:49
 1/5 anonim ***** válasza:

A konzerv paradicsomos olajos csodafinom ilyen olyan nem.

Az csak egy már az eredeti ízhez közenincs cafat,izfokozós lében,ponty előbb venné fel.

Bolti (tesco) fagyasztott pedig annyira natúr,hogy kb szagtalan ,hal szaga van,de már a jegyei elvesztek,annyiszor van átmosva fagyasztás előtt,hogy egy "büdös valami".

Inkább 1 spiccbottal készítsd elő a csalit.

2016. okt. 19. 18:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen én a natúrra gondoltam :) akkor majd horgászat elött spiccbottal próbálkozom. Az egész megyében nem lehet sajnos csalihalat kapni.
2016. okt. 19. 19:53
 3/5 anonim ***** válasza:
A sima fagyasztottal (kisállatbolti szárított nem jó) lehet próbálkozni,hogy enyhén ragadozó aromás és 5-6 db keszeggel lévő vízben áztatni pár napig,az aroma aroma marad,a keszeg meg hal jellegét fokozza kicsit.
2016. okt. 19. 20:01
 4/5 gomzoli ***** válasza:

Szerintem egy próbát megér, ha veszel fagyasztott szardíniát, vagy makrélát, próbáld ki! Egyrészt, a semminél csak jobb lehet. Másrészt, nagyon is van illatuk, sokkal erőteljesebb mint az édesvízi halaké. Németországban és Hollandiában előszeretettel használják ezeket csukázni. Ott kísérletezőbb kedvűek a horgászok, mert élő csalihallal eleve tilos horgászni.

Fontos azonban, hogy a horogra és az előkére ezek a kiolvasztott halak fűzve legyenek, ne csak szúrva, mert rendkívül hamar felpuhul a húsuk.

2016. okt. 23. 19:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Voltrá kapássom. De aztán abbamaradt mert a másikbotra jött egy csuka és az ott szétzavart mindent :)
2016. okt. 25. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!