Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Nekem miért nem működik a bojli?

Nekem miért nem működik a bojli?

Figyelt kérdés

Hello.

Feederezek,keresem a halat átlag.

Idegelt ,hogy mindenki felkapta a bojlit...

Kipróbáltam,2 félét vettem direkt akciósat :Misel Zadravec Monster Premium halas-rákos ,és Dynamite banán-ananászosat.

Semmit nem adott.

5. horgászaton 1 db kárász az ananászra.

Átlag egy alap etetőt szoktam házilag ízesített vagy erjesztett magvakkal tuningolni amikre szavam nincs.

De a bojli valahogy nem működik.

2016. okt. 8. 18:07
 1/1 anonim ***** válasza:
Nagyon értem a kérdésed...szerintem bojlis tavon lehet igazán bojlizni ahol talán ismerik a csalit a sok etetés miatt nem tudom. Nálam a bojli akkor jött be pl. Ráckevén vagy olyan tavakon ahol ritkán használják, ha egész nap rendszeresen rakétával v dobó csővel nyomattam be a cuccot és maradtam pl éjszakára. Egy tavon lent voltuk péntek hajnaltól vasárnapig estig,kb egy 5X5 méteres placcot etettünk szigorúan bojli-pellet kombóval.Szombat este jött az első halunk hajnalig fogtunk hat darabot. Egy biztos, ki kell bekkelni a bojlis pecát, viszont remekül lehet vele szelektálni ezért inkább a nagyobbak jönnek. Én jobban szeretem a pörgősebb pecákat. A bojlizás nekem úgy jön be ha haverokkal meg egy raklap sörrel na meg némi barackpálinkával leülünk a partra..
2016. okt. 29. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!