Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Hogy kell taposni a vizet?

Hogy kell taposni a vizet?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 24. 21:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem tuti technika, de fenn lehet maradni vele: a lábaimmal úgy evezek, mintha gyorsúsznék, a kezeimmel pedig előre-hátra csapkodok a víz alatt, a tenyeremet mindig egy kicsit ferdén tartva, hogy felfelé irányuló erő keletkezzen.

De engem is érdekelne a helyes technika.

2010. ápr. 24. 21:42
 2/7 anonim ***** válasza:
hátde most erre nem lehet válaszolni... úgy kell taposni, hogy fönnmaradj... nézz jutubon videót...
2010. ápr. 24. 21:59
 3/7 anonim válasza:
52%
Isten tudja..kérdezd meg tőle
2010. ápr. 28. 08:10
 4/7 anonim válasza:

Az én 'technikám' a mozdulat hasonló a gyalogláshoz, de amikor lefelé megy a lábad, teli talppal, amikor fel, akkor nyútsd ki/feszítsd le a lábfejed, így visszahúzáskor kisebb a víz ellenállása.

Le talp, fel nyújtva. Kissé V alakban taposva. Ha jól csinálod, akkor kéz nélkül is fenn tudsz maradni, mint a vizilabdások.

2010. ápr. 30. 11:19
 5/7 anonim válasza:
45%

Jézus a vízen jár

A csodálatos kenyérszaporítás után Jézus elvonult, tanítványai pedig bárkájukba szállottak, hogy Kafarnaumba evezzenek. Az evezés nehezen ment, mert nagy szélvész támadt. Jóval éjfél után volt már, midőn Jézus a vízen járva, közeledett feléjük. A tanítványok nem ismerték fel őt s igen megijedtek. Mondta nekik Jézus:

- Ne féljetek! Én vagyok!

Péter fölkiáltott:

- Uram! Ha te vagy ott, parancsold meg nekem, hogy hozzád menjek a vízen!

- Jöjj tehát! - felelte Jézus.

Péter kiszállt a bárkából és a vízen Jézus felé tartott. De midőn egy nagyobb hullám csapott hozzá, kételkedett és - lemerült, nagy ijedten segítségért kiáltva. Jézus rögtön kinyújtotta kezét és megfogván őt, így szólt hozzá: - Kicsiny hitű! Miért kételkedtél? Beszállottak a bárkába és a szélvész rögtön megszűnt. És mindnyájan imádással borultak le az Úr előtt, mondván: - Valóban te Isten Fia vagy!

[link]

2010. máj. 1. 05:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha a Kneipp-féle víztaposásra gondolsz azt úgy kell, hogy megtöltöd a kádat vagy egy lavórt hideg vízzel kb. 20-30 cm mélységben, beleállsz mezítláb és lépegetsz benne úgy hogy a lábad mindig kiemeld a vízből. Ezt csináld kb. öt percig, majd töröld szárazra a lábad, húzz rá egy meleg zoknit és maradj nyugalomban amíg felmelegszik. Nagyon jót tesz a keringésnek.

Még jobb hatású, de sajnos csak télen lehet csinálni, ha mezítláb futsz egyet a hóban a fent leírt módon.

2010. máj. 1. 17:21
 7/7 anonim válasza:
figyelj.. néz meg egy vizilabda meccset.. én ugy tapostam h a két lábamat o-alakba raktam a talpamat vizszintesen és kell a lábizom hozzá.. :P
2010. máj. 13. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!