Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Ki olyan okos, hogy egy...

Ki olyan okos, hogy egy ausztrál bírót rak be a magyarok ellen miután kikaptak tőlük?

Figyelt kérdés
Ez már nevetséges... :D
2016. aug. 17. 22:37
 1/4 anonim válasza:
ausztrál≠osztrák
2016. aug. 17. 22:42
 2/4 A kérdező kommentje:
És ez, hogy jön ide?
2016. aug. 17. 23:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, milyen nemzetisegu volt a biro, de engem ez a meccs meg jobban kiasztott, mint a magyar-portugal foci EB! Allandoan kiallitgattak a legjobb lanyainkat, az amcsik meg joforman akarmit csinalhattak, a biro "eppen" mindig mashova nezett vagy nem tudom, de pl.amikor Toth Ildikorol leteptek a sapkat, meg Bujka Barbit letuszkoltak a viz ala, hol volt a tisztelt biro, kavezott valahol?

Egyebkent gratulalok mindket csapatnak, kemenyen harcoltak. Csak epp igazsagtalannak tartom, hogy az amerikaiak altal is elkovetett szabalytalansagokert szinte csak minket rugtak seggbe. Bar en mar evek ota azt veszem eszre, hogy tokmindegy, hogy ferfi vagy noi meccs, ha magyar, annyiszor kell szivatni es kiparancsolni, ahanyszor csak lehet.

2016. aug. 17. 23:18
 4/4 anonim ***** válasza:
*kiakasztott
2016. aug. 17. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!