Elhívtak hétvégére a Dunára kenuzni? Én nem tudok úszni. életemben nem ültem még csónakban sem. Mentőmellényt kapok. Mennyire veszélyes ez. Ja. Egy kis víziszonyom is van. Mégis elmennék, csak nem tudom mennyire necces.
A duna sok helyen a gyakorlott úszónak is veszélyes. Elő fordulnak érdekes örvények, sodrások, amik lehúznak és csak méterekkel arrébb engednek fel... Sokan itt pánikba esnek még a jó úszók közül is, akiknek nincs tapaszalatuk a folyami úszással és megfulladnak.
Én ha egyáltalán nem tudnék úszni, a dunának a közelébe sem mennék.
Menj el,ha : elmondod nekik,hogy te úszni sem tudsz,és te nem is kenuztál,sőt csónakot is képről vagy a kocsma nevéről ismered,és azt mondják : figyelnek rád,és valamit segítenek,és nem a gyors részén,hanem pl : 1-1 holtág részén lesztek.
De ilyen esetleg inkább egy tóra menj,mert ha ott beleesel mi van?semmi,a test alapból sem süllyedne,a mellény meg 100%-ban megvéd ott téged.
Inkább először úszni tanulj meg,30 fokban a 20 fokos víz jól esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!