Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Úszás előtt és után milyen...

Úszás előtt és után milyen táplálékot érdemes fogyasztani?

Figyelt kérdés

Heti 2-3 edzéssel, másfél óra intenzív úszással szeretnék kicsit izmot növelni illetve leadni a pocakból.

Úszás után a fehérje bevitelt meg tudom oldani táplálékkiegészítővel, de nem tudom mit kellene még enni hogy eredményes legyen az edzés és ne csak elfecsérelt idő.Előtte mennyit érdemes enni?Aki rendszeresen edz ilyen módon azoknak a véleményére lennék kiváncsi

195 cm 85 kg vagyok

2016. júl. 13. 17:36
 1/1 anonim válasza:
Én 178cm/57kg vagyok 16 éves, minden nap egy órát úszok.Úszás elött kb 550-600 kcal-t fogyasztok kb 50-60g szénhidrát 30-40g fehérje és 10-15g zsír,úszás után kb 800-900 kcal-t eszem meg, kb 100-110g szénhidrátot 70g fehérjét és változó mennyiségű zsírt. Táplálékkiegészítőt nem fogyasztok,nem hiszek bennük. Úszás után: pl tonhal,csirkemell,teljes kiörlésű kenyérből szendvics,zabpehely(joghurttal,gyümölccsel),gesztenye (rendesen eltelít,jó szénhidrátforrás)...stbstb egész napom olyan 2500 kcal lehet
2016. aug. 10. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!