Nyáron menjek úszó tanfolyamra? Többi lent
valóban 10 év alattiakkal kb 6-8évesekkel
neten utánajársz és egyedül is menni fog, egy normális szemüveg nem árt
úszószemüveggel ellesheted azt a tecnikát, hogy ne süllyedj el, a gyorsabb tempóhoz a könyök mindig hajlított kicsit stb.
Nem árt rá edzeni futással, súlyzóval, akármivel.
Szerintem mindenképpen érdemes elmenni tanfolyamra/oktatóhoz. Az úszáson nagyon sok múlik a jó technikán. Ez oktató segítségével lehet megtanulni, aki kívülről látja a mozgásodat és tud korrigálni. Rossz technikával csak vergődsz a vízben, jó technikával meg szinte erőlködés nélkül haladsz előre.
Hajrá! Az úszás nagy élmény és ki sem fogsz jönni a vízből, ha megtanulod.
Én 10-11 éves lehettem, mikor ugyanebben a cipőben jártam. Én nem tudtam úszni, velem egy korú nem volt. Az nagyobbak mindegyike tudott úszni a nálam kisebbek nem. De velem egykorú nem volt. Én nem találtam cikinek, csak folyton magányos voltam. De fel a fejjel és most ne ezen járjon az eszed, hogy ciki lesz-e vagy sem. Az a fontos, hogy megtanulj úszni és, hogy érezd jól magad! :) Sok sikert! ;)
17/Fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!