Pekmartin kérdése:
Miért van ez? Hiszen annyiszor próbáltam de még sose ment? (bocsi a fogalmazásért)
Figyelt kérdés
Nem tudom ki látta a Predator tv-törpeharcsás részét de én rengetegszer próbáltam pergetni rá mert a vizben ahol horgászok irgalmatlanul elszaporodott és más rablóhal aligha van. sajnos egyet se sikerült még fognom.mit csináljak hogy sikerüljön? (most kezdtem pergetni, úszóval 15 perc alatt 30 + ot lehet fogni annyi van)
a válaszokat előre is köszönöm (sügér sincs a vízben)
2016. márc. 14. 11:13
1/4 anonim válasza:
Bocs ! Csak a hely érdekelne ahol ennyi törpét leet fogni !
Asszem tennék 1 próbát :D
2/4 anonim válasza:
A kérdésed címét olvasva azt hittem, úszással kapcsolatos. Csak mikor rá kattintottam, akkor derült ki, hogy nem. Nem jó ez így. (Nem Te tehetsz róla.)
3/4 gomzoli válasza:
Próbálkozz drop-shot módszerrel, és ehető csalival. Ez így még belefér a pergetés kereteibe. Gumi vagy fém csalival szerintem az esély csekély, a törpe nem az a tipikus 'rabló' rabló, hanem 'gyűjtögető' és főleg illatra, ízre indul be. Én is láttam videót, amiben a kárászokat fogják twisterrel, de mind tudjuk, hogy ez ritka, szokatlan esemény, valami körülmények hatására, de ettől még az év másik 350 napján egyetlen darabot sem fognának ugyanott.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi
2016. márc. 20. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!