Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Szentmihályi uszodában mikor...

Szentmihályi uszodában mikor vannak kevesen?

Figyelt kérdés

Hello

Meguntam, hogy a méregdrága belvárosi uszodában rendszeresen 4-5 emberrel "úszok" egy sávban és állandóan összeütközünk vagy utolérjük egymást.

A Szentmihályi uszoda a térkép alapján kellően isten háta mögötti helyen van ahhoz, hogy ne legyenek tömegek. Aki rendszeresen jár oda, le tudná írni, hogy hétköznap és hétvégén hánykor érdemes menni?

Különösen a hétköznap este fél 7 és 9 közötti időszak érdekelne, hogy ilyenkor lehet-e normálisan úszni a többiektől. Nem voltam még ott, nem láttam milyen szélesek a sávok, de szerintem 2 ember/sáv már elviselhető.

Olvastam, hogy valami karórás beléptető rendszer van. A szekrények is ezzel zárhatóak? Ez a karórás bizgentyű vízálló, tehát úszhatok vele vagy a törülköző alatt kell rejtegetnem a többi vendég elől és imádkozni, hogy ne rámolják ki a szekrényemet?

2016. márc. 20. 07:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Az Erzésbetligetivel együtt szerintem a két legjobb uszoda egész Budapesten. Modern, olcsó, alig vannak.

Messze van a belvárostól, de tömegközlekedéssel is megközelíthető.

Én is este szoktam járni, 10-ből 5-ször egyedül úszom a sávban, ha 3-man vannak az már nagyon ritka. Egyedül akkor van szívás, ha néha este edzés van, de ez elég ritka.

Vízálló karórát kapsz, igen, mint a termálfürdőkben. Van külön (őrzött) értékmegörző, és külön szekrény. Az értékmegőrző kulcsát is rá lehet tenni a karórára, így azt sem kell letenned sehova.

2016. nov. 28. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!