Hülyének néznének az uszodában, ha a lábamon uszonnyal (a búvárok által használt "békatalppal") úsznék?
Én búvár vagyok, úsztam uszonnyal uszodában, elég érdekes. Még oktatás alatt, de ott külön sávot bérelt az oktatónk, mert az uszonnyal piszok gyors vagy :-)
Szerintem csak így megoldható, ha van lehetőség külön sávot bérelni. Az Aquaworldben rendszeresen van búvár program, ott is kipróbálhatod. De nyugodtan elkezdheted a tágas tengerben... Inkább arra gyakorlatozz uszony nélkül, hogy minél tovább tudj úszni egy levegővel. Ha komolyan szabadtüdőzni akarsz, menj oktatóhoz, ha rossz a légzéstechnikád, elájulhatsz a víz alatt, vagy feljövetel után. Veszélyes.
sztem lehet használni
régebben még olyat is láttam, hogy fa WC ülőkével úsztak.
maguk előtt tartották, és tolták előre
#1 "sok helyen meg sem engedik" Én úszó vagyok, rengeteg úszodában megfordultam az egész országban, de egy helyen sem volt tilos a használata.
Mi, úszók is sokszor használjuk edzés közben.
Kedves kérdező, használd nyugodtan, senki nem fog rádszólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!