Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Hülyének néznének az uszodában...

Hülyének néznének az uszodában, ha a lábamon uszonnyal (a búvárok által használt "békatalppal") úsznék?

Figyelt kérdés
Eléggé érdekel mostanában a szabadtüdős búvárúszás/búvárkodás, és van is hozzá felszerelésem. Az uszonnyal való úszást a tenger előtt jó lenne kipróbálni medencében, de nem tudom, nem mutatnék -e vele hülyén az uszodában. Akik esetleg járnak úszni, szoktak látni békatalppal úszkáló arcokat, vagy nem nagyon csinálnak ilyet?:D

2015. aug. 3. 15:50
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
sok helyen meg sem engedik.
2015. aug. 3. 17:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Sose láttam uszodában ilyet.
2015. aug. 3. 17:55
 3/8 anonim ***** válasza:

Én búvár vagyok, úsztam uszonnyal uszodában, elég érdekes. Még oktatás alatt, de ott külön sávot bérelt az oktatónk, mert az uszonnyal piszok gyors vagy :-)

Szerintem csak így megoldható, ha van lehetőség külön sávot bérelni. Az Aquaworldben rendszeresen van búvár program, ott is kipróbálhatod. De nyugodtan elkezdheted a tágas tengerben... Inkább arra gyakorlatozz uszony nélkül, hogy minél tovább tudj úszni egy levegővel. Ha komolyan szabadtüdőzni akarsz, menj oktatóhoz, ha rossz a légzéstechnikád, elájulhatsz a víz alatt, vagy feljövetel után. Veszélyes.

2015. aug. 5. 19:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, még annyit, hogy az uszonyozás helyes technikáját sem ártana valami ismerőstől vagy oktatótól megtanulni... És a hazai tavakban is gyakorolhatsz a tenger előtt.
2015. aug. 5. 19:38
 5/8 anonim válasza:
48%
Szerintem nem érdekel senkit,legalábbis nálunk.
2015. aug. 6. 17:59
 6/8 A kérdező kommentje:
nagyon hasznos valaszokat kaptam, koszonom:)
2015. aug. 6. 21:05
 7/8 anonim válasza:
100%

sztem lehet használni

régebben még olyat is láttam, hogy fa WC ülőkével úsztak.

maguk előtt tartották, és tolták előre

2015. aug. 17. 10:31
 8/8 anonim válasza:

#1 "sok helyen meg sem engedik" Én úszó vagyok, rengeteg úszodában megfordultam az egész országban, de egy helyen sem volt tilos a használata.

Mi, úszók is sokszor használjuk edzés közben.

Kedves kérdező, használd nyugodtan, senki nem fog rádszólni.

2015. aug. 17. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!