Kinek mi a véleménye a trabucco márkáról?
Zsinórjairól az olvastam, hogy a feltüntetettnél vastagabb, ezért tudja azt a terhelést ami rá van írva.
Egyébként pedig ezt az orsót néztem ki:HYRONCAST SW-SURF, esetleg ismeri valaki?
A Trabucco anno a versenyhorgászoknak forgalmaztak cuccokat,
de aztán szélesítették a kört, és a tengeri valamint az úgymond hétköznapi pecások is találnak felszerelést.
A zsinóroknál a többi gyártó is trükköz, föleg a feltüntetett szakítóerövel, mivel a legtöbb horgász ezt az értéket veszi alapul mikor zsinórt választ. Tudtommal a Trabucco nem gyárt orsót,szerzödéses alapon szállít neki
talán a Ryobi, és aztán felcimkézi.
Köszönöm a válaszokat. Valóban mindenki a szakítót nézi, de sok minden más is számít. Az lenne jó, ha a zsinórok többi paramétere is fel lenne tüntetve nem csak a méret és a szakítója, így sokkal könnyebben lehetne választani.
Ezért sajnos mások tapasztalatára tud az ember támaszkodni, vagy marad a kísérletezgetés.
Gondoltam már rá, hogy veszek néhány gyártó zsinórjából és exakt módon több szempontból megmérettetem őket egymással szembe, és egy táblázat alapján össze lehetne hasonlítani.
nekem van egy trabbucco feeder damillal felszerelt pickerem (0,20) és még maradt damil így nem dobtam ki
ezek a paraméterek:
-szakító:írt 5,5 mért 4,98
nyúlás:20% mért 18%
kopás állás:átlagos
csomótűrés: egy felszerelt pickerrel nem tudtam csomónál szakítani :vagy az elke adja meg magát vagy rossz csomót kötsz
nekem bejön szerintem az ár-érték arányban megfelelő+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!