Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Mennyire lehetséges nyerő...

Mennyire lehetséges nyerő csali kukoricát készíteni a recept szerint?

Figyelt kérdés

Halihó ,

neten olvastam,hogy sokan nem vesznek 500 ft / kis üveg áron inkább 50ft-ból csinálnak.

A netes receptek 1 üvegre :

1-1,5 nagy marék takarmány kukorica.

1 csomag ízlés szerinti bolero italpor,amit 1-2 deci vízben feloldani ,majd akár szörpöt is felönteni és ebben főzni 1-1,5 percig ,majd ráönteni,hogy szívja meg magát.

2016. febr. 27. 12:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Az a választék-kavalkád, ami a boltok polcaira kerül, a jól befolyásolható horgászok miatt bővül folyamatosan.

Fölösleges felvásárolni az összes létező ízesítést.

Az otthoni kukorica konzerválás is járható út, de a száraz takarmánykukoricából más állagú csali lesz, mint az üveges pácolt kukorica.

Lehet hasonló állagú csalit is készíteni: ősszel, amikor még elegendő a magvak víztartalma, de már nem zsenge, vékony a héja.

Az ízesítéssel is lehet kísérletezni, rengeteg a variációs lehetőség: vajsavas, tejsavas, alkoholos, aromásított.

Megj: a száraz takarmány kukoricának az 1-2 perces főzés semmi, beáztatás után, lassú tűzön lehet főzni akár egy teljes órán túl is...

A tejsavas, vajsavas kukoricát nem főzik, heteken, hónapokon keresztül fürdik a baktériumok között.

2016. febr. 27. 15:42
 2/2 A kérdező kommentje:

Értem,de ez a "érleljük" tömény boleroban ,mennyire lehet sikeres?

Állandóan készítek erjesztett kukoricát :) csak egyrészt én nem veszek 500 ft/kis üveg áron,másrészt csak kukoricát használok,natúr&erjesztett meg nem a legtöbb.

2016. febr. 27. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!