Melyik csaliízesítés jobb? Tintahalas vagy homáros?
Figyelt kérdés
2016. jan. 30. 07:54
1/3 anonim válasza:
Hm. Még nem kóstoltam. De a tintahalat alapvetően finomabbnak tartom a homárnál, úgyhogy szerintem a tintahalas.
De ha valaki már kóstolta, írja már meg, én is kíváncsi vagyok rá.
2/3 anonim válasza:
Homarossal életemben nem horgasztam, tintahalas dipet szoktam használni. Az jó szokott lenni, főleg nyáron mert nagyon intenzív szaga van. KB olyan budos mint a kagyló,ami nagyon sok helyen a pontyok fő tápláléka , szóval csalogatja őket.
3/3 anonim válasza:
Az egész csak egy nagy marketing átb@aszás. De amúgy próbálgatni kell és utána majd megveregethetjük a vállunkat hogy (igen ma királyak voltunk,mert kiválsztottuk a tuti ízvilágot). Bár vannak ízek amik jobban vonzanak egyes halfajokat az tény,de ami a médiában folyik az már undorító és teljesen elveszi a horgászat szépségét. Jó, fogjunk halat, de nem ez a lényeg az egészben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!