Etetőanyagból hogyan lehet bojlit készíteni?
Figyelt kérdés
2016. jan. 20. 15:12
1/2 anonim válasza:
Etetoanyagbol sehogy, max a bojli tésztába lehet belekeverni, de tojás, liszt nélkül kizart dolog,hogy osszealljon bojli allagura.
2/2 gomzoli válasza:
Ki kell szitálni belőle a nagyobb szemcséket, mert ezektől törékennyé, repedezővé válna a bojli. Az átszitált finom szemcsékhez pedig tojást keversz, amennyit felvesz, várhatóan 5-6 db/kg, esetleg még többet. A masszához öntesz kb. fél deci étolajat is, de ez lehet akár halkonzervből is. Gyúrsz egy kevésbé ragacsos, de jól képezhető masszát, és ebből készíted el a golyókat, amiket aztán rotyogva forró vízben pár percig főzöl, majd leszűrve napokig kiteregeted száradni. Ne a tűző napon (nyáron legalábbis) legyenek, mert túl hirtelen száradva repedezni kezdhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!