Horgászás! Milyen csalira megy a ponty? A pop up pelletek közül melyik íz a legjobb a kisebb testű pontyok zsákmányolására (1.5-6 kg)?
Ilyen időben, jégkockával, fagyasztott tonhalszeletekre érdemes pecázni:)
Nekem, a szilikon, ízesített kukorica jött be. Fűzve 4 darab. Pont jól lebeg és kilóstól, 16 kilósig fogtam vele pontyot, amúrt. Ja és egy hónapig rajta van, még akkor is szépen illatozik és jön rá a hal.
A ponty nem úgy működik,hogy amíg 1-5kilós addig (pl: ) vanilíára kap,ahogy 6 kilós lett pedig (már pl : ) eper ízre.
A ponty majdnem minden ízt szeret!
Mindennel meglehet fogni,csak az eredményesség a kérdés.
Nekem favoritjaim : ananász ,kiwi (ezt otthon tudom készíteni : ananász pellet kiwi szörpe áztatom,vagy natúr etetőanyagot keverek a szörpe,hogy kb tészta állagú legyen, egy nagyobb szem bojlit körbeveszek vele,mint kb ha gyúrma lenne) , fokhagyma-bors-chili (változóan) , erjesztett kukorica (és ennek termékei ,mint a lé amiben erjesztettem!ezt hiba kiönteni!)
Pop up pellet? Minek a lebegő,használj oldódó pelletet ,és könnyítsd ki ha gondolod.
Köszönom szépen !
Március elején, közepén szeretnék először menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!