Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Szerintetek nem túlzás, amit...

Szerintetek nem túlzás, amit mostanában Hosszú Katinka művel? Már nem sportoló, hanem celeb, de a rosszabb, botrányos fajtából, ezzel nem segít a sportágának, hanem szégyent hoz rá.

Figyelt kérdés

Nekem korábban nagyon szimpatikus volt.

Ne magyarázza félre senki: az érdemeit elvitatni nem lehet.

Világklasszis, ez tény.

De miért kell ezen behisztizni, hogy a szövetség azt kéri tőle, népszerűsítse az itt rendezett versenyeket? Megkapja cserébe, amit kér, de ő fel van háborodva, hogy ezért reklámtevékenységet várnak el tőle.

12 millióért, ami nem kevés, csak ugye neki ez már aprópénz.

Megpróbáltak kapcsolatba lépni vele, de nem vette fel a telefont.

A sajtótájékoztatóról lelépett, nem állt szóba senkivel, pedig azt hazudta, igen hazudta, hogy visszajön. De nem jött.

Szerintem jogos az elnök érzése, hogy ez megalázó volt rá nézve. Már az, hogy nem állt szóba vele.

Ott lett antipatikus, mikor karácsonykor kiposztolta, hogy a karácsonyfájukat az érmei díszítik. Már sok ez az önimádat. Nyilván Amerikában így megy, meg kell a marketing, mert ő már komoly üzletasszony is, de ez sok. Nem Amerikában vagyunk.

Értem én, hogy lépést akar tartani, meg legyen modern minden, de ő is mutathatna alázatot, mert úgy viselkedik, mint valami hisztis királylány.

2016. jan. 7. 17:49
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
Az utóbbi válasz tegnap is fájt, ezért csak kiléptem, de most is. Ez _a_ nyilvánosságról szólt, ennek ez a lényege, hogy nyomást gyakoroljon az úszószövetségre, nagyon is jogos indokok mellett. Arról nem beszélve, hogy nekünk az utóbbi eredmények fejleményében valóban fontos lenne, hogy rugalmasan működjön az együttműködés, és ami ehelyett történik, az egy vicc. Az a leggázabb, hogy 0 tisztánlátással az emberek elkezdenek személyeskedni, holott se Katinkát, se Lászlót nem ismerték és azon lovagolni, hogy szép dolog volt-e megbántani valakit. Az egész Katinka ügyben semmi személyes nincs, és ez az elejétől fogva tiszta kéne, hogy legyen. De nem az, mert az átlagember úgyis buta, és könnyű manipulálni. Sikerült is.
2016. jan. 31. 08:48
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó hozzászólónak igaza van, tényleg mindenki úgy mond véleményt, hogy fogalma sincs, mi zajlik a háttérben... És abban is igaza van, hogy az átlagembert könnyű manipulálni. Már csak az a kérdés, hogy ki manipulál. Szerintem mindenki. A szövetségi kapitány lemondása is manipuláció volt, meg a szerződés nyilvános széttépése is. És a fejleményeket látva valóban sikeres volt minden manipuláció..........
2016. jan. 31. 17:32
 13/17 anonim válasza:
74%
Én ott látok egy aprócska különbséget, hogy Katinka üzenetének célja volt, volt valami, amire felhívta a figyelmet. A többi már nem szólt semmiről, nem mondták, hogy finanszírozzák-e a mozgáselemzőt, nem mondtak semmit Gyárfásról, Katinka kérelméről, hanem hogy úristen, Katinka miatt felmondott László. Jó nyilvánosan, hogy felrázzák a közvéleményt. :D Én azt akarom tudni, hogy végül mire megy a pénz, és mi valósul meg belőle. Ha Katinka nem viszi nyilvánosságra, akkor csak írnak újabb szerződést újabb összeggel, és a kutya nem foglalkozna vele, amúgy Gyárfásról elég alaposan elterelték a szót ezzel. De neeeeem, itt most Katinka viselkedése a lényeg, hogy milyen hisztis volt :D
2016. jan. 31. 18:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Igen, valóban célja volt a Katinkának. És nagyon reméljük, hogy tényleg kizárólag ez volt a célja. Egy biztos, hajrá, Katinka, legalábbis az úszásban mindenképpen, és legyünk büszkék rá! Még akkor is, ha esetleg hajlamos az álszent dolgokra. Mi csak az úszósikereire gondoljunk, a többit felejtsük el!!!!!!
2016. jan. 31. 20:59
 15/17 anonim válasza:
Magánemberként senki sem ismeri, lehet hogy álszent :D Amúgy vicces, hogy ha valakit valaki megbánt, azt a felhők magasságából szarja le az egész világ, főleg ilyen állami szervek meg a kormány :) Amikor halálos baleseteket képesek kimosni, hogy védjenek egy vezetői pozíciót, ilyeneken fognak aggódni. Nem azt mondom, hogy egy ember érzése nem számít, de az durva, hogy ezeket ennyire sokan elhiszik.
2016. febr. 1. 18:26
 16/17 krisssz1 válasza:
Ajjaj, úgy látom, itt már a politika is belekeveredett a témába, én mindenesetre egyszerű magánmberként azért mégis elmondom a véleményem, de hangsúlyozom, ez is csak egy vélemény, nyilván tévedhetek, mindenesetre Hosszú Katinka véleménye hogy mire kell nagyobb pénzt és hangsúlyt fordítani, szerintem abszolút jogos. Azt hiszem, nála jobban senki nem érthet hozzá, mik szükségesek a fejlődéshez. Újra elmondom, ez az én magánvéleményem. De a hogy a főkérdésre is válaszoljak, igen én is úgy gondolom hogy túlzás. A szerződés széttépése a kamerák kereszttüzében nekem nem tűnik másnak, mint szerepjátéknak. Hogy ez valóban álszent lenne, azt nem tudom, de, hogy ez nekem nagyon unszimpatikus, az biztos. És ez megint az én magánvéleményem, és igen, lehet hogy rosszul látom.
2016. febr. 1. 20:17
 17/17 anonim válasza:
6%

Undorító! Csak sztárolja magát! Sportteljesítmény? Értelmetlen egy sport. Túl sok versennyel. Ahol milliókat akaszt le, ugyanennyivel lehúzza a magyar sportszövetséget is! Ezeket a pénzeket kellene nyilvánosságra hozni! A 12 millió ezekhez képest piskóta!

Közben pedig 0 társadalmi munkát végez! Akkor lenne valaki ez a hisztis piccs, ha ELFOGADJA A FELKÉRÉST, a 12 milliót meg jótékony célra fordítja, úgy hogy 48-at a saját pénzéből hozzátesz!

Ez egy unszimpatikus, pénzhajhász nőszemély! Aki megvezeti az embereket, mert azt hiszik hogy hű mekkora sportoló...

Még egy magyar pasit sem volt képes választani. Ő nem alacsonyodik le hozzánk! Vegyétek már észre!

2016. febr. 3. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!