Szerintetek nem túlzás, amit mostanában Hosszú Katinka művel? Már nem sportoló, hanem celeb, de a rosszabb, botrányos fajtából, ezzel nem segít a sportágának, hanem szégyent hoz rá.
Nekem korábban nagyon szimpatikus volt.
Ne magyarázza félre senki: az érdemeit elvitatni nem lehet.
Világklasszis, ez tény.
De miért kell ezen behisztizni, hogy a szövetség azt kéri tőle, népszerűsítse az itt rendezett versenyeket? Megkapja cserébe, amit kér, de ő fel van háborodva, hogy ezért reklámtevékenységet várnak el tőle.
12 millióért, ami nem kevés, csak ugye neki ez már aprópénz.
Megpróbáltak kapcsolatba lépni vele, de nem vette fel a telefont.
A sajtótájékoztatóról lelépett, nem állt szóba senkivel, pedig azt hazudta, igen hazudta, hogy visszajön. De nem jött.
Szerintem jogos az elnök érzése, hogy ez megalázó volt rá nézve. Már az, hogy nem állt szóba vele.
Ott lett antipatikus, mikor karácsonykor kiposztolta, hogy a karácsonyfájukat az érmei díszítik. Már sok ez az önimádat. Nyilván Amerikában így megy, meg kell a marketing, mert ő már komoly üzletasszony is, de ez sok. Nem Amerikában vagyunk.
Értem én, hogy lépést akar tartani, meg legyen modern minden, de ő is mutathatna alázatot, mert úgy viselkedik, mint valami hisztis királylány.
Undorító! Csak sztárolja magát! Sportteljesítmény? Értelmetlen egy sport. Túl sok versennyel. Ahol milliókat akaszt le, ugyanennyivel lehúzza a magyar sportszövetséget is! Ezeket a pénzeket kellene nyilvánosságra hozni! A 12 millió ezekhez képest piskóta!
Közben pedig 0 társadalmi munkát végez! Akkor lenne valaki ez a hisztis piccs, ha ELFOGADJA A FELKÉRÉST, a 12 milliót meg jótékony célra fordítja, úgy hogy 48-at a saját pénzéből hozzátesz!
Ez egy unszimpatikus, pénzhajhász nőszemély! Aki megvezeti az embereket, mert azt hiszik hogy hű mekkora sportoló...
Még egy magyar pasit sem volt képes választani. Ő nem alacsonyodik le hozzánk! Vegyétek már észre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!