Olcsó úszósapka rendes boltban BP-en?
Figyelt kérdés
bementem az egyik boltba, és 3500 ft volt az úszósapka.
valaki tud normális áron úszósapkát bp-en? rendes boltban, nem webáruházban.
köszönöm!
2015. dec. 4. 21:11
1/8 anonim válasza:
Menj be egy másik boltba :-)
Hervisben van mindenféle, uszodákban is árulnak, a legtöbb előcsarnokában van egy kis bolt.
2/8 A kérdező kommentje:
igen, a Hervisben voltam. nagyon drágák az úszósapkák. azért kérek tippeket, olyantól, aki biztosan tudja, hogy van valahol megfizethető áron úszósapka (amit kb. 40 forint gyári költséggel állítanak elő)
2015. dec. 5. 09:34
4/8 anonim válasza:
A Decatholonban 590 Ft-nál indul a sima szövet sapi (a fiamnak ilyen van és tökéletes!), a szilikonosak 1000-2000 Ft között vannak.
Itt meg tudod nézni a kínálatot és azt is, hogy melyik sapka melyik üzletben van készleten:
5/8 A kérdező kommentje:
oh köszi!
2015. dec. 7. 20:46
7/8 A kérdező kommentje:
köszi szétnézek kínaiban is!
2016. jan. 6. 19:36
8/8 A kérdező kommentje:
ha valaki esetleg még rákeresne erre a kérdésre: végülis a sportsdirectben vettem 1290-ért
2016. jan. 16. 23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!