Még nem késő, hogy vigyem valamire az életben?
Figyelt kérdés
14L vagyok. Tegnap az uszodában találkoztunk egy "haverunkkal" (45F). Tudtuk róla, hogy sokat úszik/úszott versenyszerűen, később meg úszás oktató lett (most már csak hobbyból "uszogat"). Egyszóval azért tapasztalt ezen a teren. Na és tegnap, mikor látott úszni azt mondta, hogy hihetetlen tehetségem van hozzá és, hogy egyzésszerűen kéne úsznom. Nos én nagyon szeretek úszni, meg szerintem kitartó is tudnék lenni, csak az a kérdés, hogy nem túl késő e már nekem ahhoz, hogy azért vigyem valamire az életben. Előre is köszi a válaszokat :)2015. nov. 12. 22:14
1/6 anonim válasza:
Haha! 14 évesen hol vagy még a kiégéstől, hát hogy ne vihetnéd valamire az életben! 20-25 évesek olimpiára járnak! Ha szeretsz úszni, 5-6 év rengeteg idő, borzasztó sokat fejlődhetsz még
2/6 anonim válasza:
Igy van igaza van az elözönek.Hajrá
3/6 A kérdező kommentje:
Köszike :) mindent bele fogok adni
2015. nov. 13. 13:16
4/6 anonim válasza:
Esetleg gondolkozhatsz azon is, melyik vízi sport tetszik leginkább. Egyszerűen az úszás, esetleg a vízilabda, szinkronúszás is bejönne? Bár az utóbbit kicsit késő talán versenyszerűen elkezdeni.
5/6 Kakaoscsiga02 válasza:
Nem akarlak megbantani de semmk eselyed! 14 evesen dől el hogy valaki uszo lesz-e vagy nem. Lehetetlen 14evesen elkezdeni a versenyuszast! Talalj mas sportot ami meg nem keso. Felolem kiprobalhatod de 99.9%hogy ha elotte nem usztal nem fog menni. Kb 11 eves kortol heti 9+1 edzesuk van a versenyuszo gyerekeknek. Majdnem minden reggel (1nap piheno reggel) es szombat (ha nincs verseny) eljezdve lehetetlen hogy bird, es ha nem burod nem fogsz felzarkozni hozzajuk.
6/6 anonim válasza:
Viheted valamire az életben, de az úszáson kivül még elég sok tevékenység közül válogathatsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!