A kajakozás mennyire erősíti meg a karokat, vállakat? Ha rendszeresen kajakoztál már, mennyire erősödtél meg? Különösen a lányok válaszaira lennék kíváncsi.
Figyelt kérdés
2010. márc. 19. 00:00
1/3 anonim válasza:
4 évig kajakoztam :) NAGYON! Megerősíti a vállakat a karokat, az alkart, a csípőd eltűnik, a lábaid olyan izmosak lesznek, hogy nem igaz :) 4 éve nem kajakozok és még mindig azt hiszik, hogy rendszeren járok, vagy kondizok vagy erőemelő vagyok... de amúgy nagyon jó sport! nagyon hiányzik! De kajakozni úgy menj el hogy ott betörnek! És nagyon keményen fognak bánni veled az edzők. Oda úgy menj edzeni, hogy komolyan... meghajtanak majd... kiedzik a lelkedet is kb :D Nem túlzok. Télen tan medencéztek és kondiztok és szinte csak futás van. Márciusban mikor még van jég a vízen akkor mentek ki.. kajakolni. És évente egyszer van 3 hetes szünet általában augusztusban. Hova szeretnél menni kajakozni? Remélem kellő képen rád ijesztettem :S:) Nem volt szándékos, de nagyon kemény sport.. nem hiába a magyar kajakosok a legjobbak!
2/3 anonim válasza:
Szerintem is elég kemény, én nemrég kezdtem, de ha elég elhivatott vagy, bármire képes leszel :)és az alakodon is meg fog látszani én lány létemre elég sok fiúnál erősebb vagyok, ami viszont hátrány, hogy nem nagyon kapok olyan pulóvert, ami a karomon nem szűk..., mert ha ott jó, akkor máshol olyan nagy,h leér a fenekemig meg hasonlók, de szerintem ennyi belefér, én nem hagynám abba semmi pénzért ^^
3/3 anonim válasza:
igazat adok az előttem szólóknak. még annyi nálam, hogy nekem a mellem is lement tőle, megizmosodott az is a súlyoktól, néha amikor fürdőruhafelsőt veszek föl úgy érzem magam mint egy fiú, aki viccből magára húzta. :D de nem érdekel. :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!