Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » 15évesen szerintetek késő...

15évesen szerintetek késő elkezdeni versenyúszni? 15/L

Figyelt kérdés
Szerintetek?

2015. okt. 11. 20:16
 1/8 anonim válasza:
Nem. Ha szeretsz úszni és sokat edzel, akkor egy idő után ugyanolyan eséllyel indulhatsz, mint bárki más. Persze az is igaz, hogy az elején még kevesebb tapasztalatod lesz a többieknél.
2015. okt. 13. 17:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2015. okt. 13. 18:36
 3/8 Kisboltos ***** válasza:
Kérdés most milyen szinten vagy. Most kezdesz úszni vagy már jó pár éve jársz valamilyen egyesülethez.
2015. okt. 20. 17:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát igazából 1éve járok még csak,de előtte 4év kivételével ovis korom óta úsztam csak nem vettem komolyan.
2015. okt. 28. 11:22
 5/8 anonim ***** válasza:
semmiképp nem késő. főleg, ha már korábban is úsztál. csak hajts jobban. nekem az szokott beválni, ha keresek vkit aki nem sokkal jobb nálam, és meg próbálom leelőzni (nem sikerül elsőre).
2015. okt. 28. 12:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Szeretnék örömet okozni a válaszommal, de sajnos nem tudok. Biztosan kijelentem, hogy az előttem szóló válaszolók teljesen valótlan információkat adtak át neked.

15 évesen egyértelműen késő elkezdeni versenyúszni.

RÖvid indok: Van 2 azonos, 100%-osan tehetséges úszó, akik 100%-os teljesitménnyel és odaadással edzenek. Az egyik úszó 6 évesen kezdte, a másik úszó 15 évesen.

A két úszó közül az lesz a jobb, ai 6 évesen kezdte.

2015. nov. 27. 22:49
 7/8 anonim válasza:
100%
Részben egyetértek az előttem válaszolóval.Sokkal kevesebb eséllyel indulsz és az első versenyeken óriási pofonokat fogsz kapni, hiszen nagyin erős az utánpótlás.Viszont nem lehetetlen!De ha komolyan gondolod, nem csak fellángolás heti 5-6 edzés szükséges(vagy több).Meg persze nem kezdheted egyből versenyúszóként egy bizsonyis szintet fel jell mutatnk.Kívánom, hogy sikerüljön, hiszen nem lehetetlen, de nehéz munka lesz!
2015. dec. 6. 09:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
2016. márc. 13. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!