Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » 14 évesen késő elkezdeni...

14 évesen késő elkezdeni műugrani?

Figyelt kérdés
Kiskoromtól kezdve tornáztam, táncoltam utánna sport akrobatikáztam, tehát van valamennyi tornász multom sok versenyt nyertem viszont abba hagytam es elkeztem kajakozni azomban egy fel év utan elkezdett hianyozni a torna... szerintetek lenne ertelme elkezdeni műugrani maga a sport nagyon tetszik lenne esélyem esetleg versenyszerüen csinálni? Mi a véleményetek? :)

2015. júl. 6. 13:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Tornász előképzettséggel érdemes elkezdened. Ismerek olyat, aki szintén tornász volt, hasonló korban váltott műugrásra, és alig egy év múlva már versenyzett. 

Benyák Andrást keresd meg (nem tudom melyik egyesületnél van most), el fog igazítani, hova fordulj. 

Vagy a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában megnézhetsz több egyesületet is, és amelyik szimpatikus, azt kipróbálod. Menj hozzájuk nyugodtan, nem fognak kidobni. 

2015. júl. 7. 05:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Oke.:)Köszönöm nagyon a segítségedet és a bátorítást :)
2015. júl. 7. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!