Fiúk, próbáltátok már az aquafitnesst?
Figyelt kérdés
Elkezdtem járni vízi tornára, én vagyok az egyetlen hím a csapatban. Van más is, aki csinálta már? Ez tényleg női sport? Nekem kifejezetten jól esik, a derekam miatt is jót tesz a vízben való mozgás, viszont úgy látom hogy ilyen "nénis" hobbinak számít.2015. szept. 25. 13:46
1/3 anonim válasza:
Próbáltam, de nekem is hasonló tapasztalatom volt: főleg nyugdíjas nénik voltak a csoportban. Nagyon kedvesek voltak, de mégis úgy érzem, hogy kilógok onnan. Viszont nagyon jól megdolgoztat ez a fajta mozgás, szívesen csinálnám hasonszőrű csapatban.
Az interneten találtam egy másik vízi mozgásformát, ez sokkal inkább fiatalabb korosztálynak szól:
Ha ilyen lenne hazánkban, szívesen kipróbálnám.
2/3 A kérdező kommentje:
Ezek állati jók, valami hasonlót én is csinálnék.
2015. szept. 25. 21:54
3/3 anonim válasza:
A két idézett honlapon levő videókban levő gyakorlatok közül sok mindent kipróbáltam már. Némelyik nem is látszik, mennyire nehéz. Sajnos mindkét honlap Amerikai. Ha összejönne egy kis csoport, el lehetne indítani nálnunk is. Jó lenne egy úszásban vagy vízilabdában jártas edző, azután majd gyakorlatban kialakul a felépítése. Én máris jelentkezem résztvevőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!