Ha fura, nem ismert (valszeg keverék) halat fogok, azt hol tudom bejelenteni?
Figyelt kérdés
2015. aug. 9. 19:56
1/8 anonim válasza:
általános iskolai biológia órán ezért érdemes odafigyelni, mikor a fajok szaporodásáról tanultok...
2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi volt a célod,viccesebb nem voltál (bár az ember azt hiszi ennél csak viccesebb lehetnél) ,okosabb se lettél,én sem lettem kevesebb.
Azért mert ,egy normális kérdést feltettem ,és Te idehánytál ,az a Te dolgod,bár ez csak téged jellemez,ez a figyelem szerző bőgés ,vagy divatosabban "oltás"
2015. aug. 9. 20:22
3/8 anonim válasza:
Mit értesz "keverék" hal alatt???
Képed van róla?
Amúgy az, hogy te nem ismered fel, nem jelenti, hogy bármi fura van benne.
5/8 anonim válasza:
A horgászjegyed kibocsátóját keresném fel elsősorban.
Ha mást nem, egy fénykép erejéig, mert sajnos sok bugyuta ember úgy szabadul meg megunt hobbi halától (is), hogy kiengedi a természetbe. Ilyenkor akár veszélyes állatok is kikerülhetnek és ha bírják az időjárást, ellenségek/vetélytársak híján akár el is szaporodhatnak.
6/8 anonim válasza:
csak úgy nem keverednek egymással fajok... az, hogy te nem ismered a halat, nem azt jelenti, hogy keverék...
7/8 anonim válasza:
Előző: számos közel álló halfaj képes keveredésre.
8/8 gomzoli válasza:
Nagyon is képesek a keveredésre, a keszegfélék között többféle is össze tud ívni a másikkal, nemegyszer fogtam ilyen hibrideket én is. Vagy például az ezüstkárász, aminek szinte kizárólag ikrás egyedei vannak (a tejes rendkívül ritka), és más pontyfélékkel ívik össze, de a megtermékenyülés után dominánsan örökíti a génjeit, így a kikelő ivadék is ezüstkárász lesz, még ha az apja éppenséggel ponty is volt. Aki nem hiszi járjon utána...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!