Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Mondanátok fontos információt...

Mondanátok fontos információt a Sáska horgásztóról?

Figyelt kérdés
Ez a tó Ebes környékén található ennyit tudok . Tudja esetleg valaki hogy mikkel lehet halat fogni , vagy ilyesmik , milyen gyakran lehet benne fogni ilyesmi..

#hal #vízisport #Horgászat Sáska Tó Fogás Peca
2015. júl. 30. 18:38
 1/2 anonim ***** válasza:
2015. júl. 30. 23:37
 2/2 anonim válasza:
Állitólag szépen lehet benne fogni és akadhatnak horogra 5+os halak is nagy eséllyel mivel János a tógazda szép számmal rakott bele ilyen méretű halakat is. Szerintem a gilisztától a bojliig bármi lehet. Bár még nem horgásztam a tavon azért sokmindent látok neten. Egy jó tanács hogy nem árt ha a hagyományosabb csalikból is viszel magaddal gondolok itt pl gilisztára csemegekukoricára vagy az erjesztett kukoricára ugyanis saját tapasztalat egy másik tavon hogy ha a komoly pelletek nem mennek akkor a giliszta csodákra képes. Amurt is fogtam vele.
2015. júl. 31. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!