Rövid bojlis botot keresek de eddig nem találtam olyat ami elnyerte a tetszésem?
Talán nem is a bojlis botok között kellene keresgélned...
Én is 3 méteres botokat használok pontyozni, amurozni: pergető botok.
Természetesen nem a light pergetőbotok között kell keresgélni, hanem a medium, vagy heavy erősségű botok között, attól függően, hogy milyen erős zsinórral szeretnéd szerelni.
Én pedig azt mondom, hogy ha bojlis botot keresel, akkor maradj is annál. Ma már nagyon sokfajta rövidebb pontyozóbotot is találhatsz a piacon, amik közül biztosan megtalálod a neked legjobban tetszőt.
Ott van például a Prologic C.O.M. botcsalád. 3 méretben kapható: 2.4 méter -2 libra, 2.7 méter- 2.5 libra, és 3 méter- 2.75 libra. Én a 3 méteres változatát használtam és eszméletlen jó! Az áruk 12-13 ezer között mozog.
Ha viszont a piac egyik legkarcsúbb, legelegánsabb csónakos botját akarod a magadénak tudni, akkor nézd meg a TF Gear Compact carp horgászbotokat! 3 méteres és 2.5 librás. Az ára 15-17 ezer között mozog. Mivel ezeket a botokat jelenleg használom, ezért el tudom mondani, hogy ilyen jó botok még nem voltak a kezemben és szerintem nem is lesznek.... szerintem mindenképpen nézd meg ezeket a botokat is, mielőtt még megbánnád, hogy pergetőpálcát veszel! Másolok egy videót is neked a tf gear botról: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!