Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Rövid bojlis botot keresek de...

Berecki József kérdése:

Rövid bojlis botot keresek de eddig nem találtam olyat ami elnyerte a tetszésem?

Figyelt kérdés
Olyan bojlis botok érdekelnének amik a szokásosnál rövidebb tehát 2,70 - 3,00 méteres. A kialakítása mindegy lehet teleszkópos és többrészes is. (Nash botokat drágának tartom)

2015. júl. 27. 15:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Talán nem is a bojlis botok között kellene keresgélned...

Én is 3 méteres botokat használok pontyozni, amurozni: pergető botok.

Természetesen nem a light pergetőbotok között kell keresgélni, hanem a medium, vagy heavy erősségű botok között, attól függően, hogy milyen erős zsinórral szeretnéd szerelni.

2015. júl. 28. 01:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem is az lenne a legjobb ha rövidet akarsz, ismerősöm is azokkal pontyozik, bitang nagyokat képes dobni vele.
2015. júl. 28. 10:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a gyors válaszokat így belegondolva a pergető botoknál nagyobb a választék tényleg!
2015. júl. 28. 10:58
 4/5 Farkas Milán ***** válasza:

Én pedig azt mondom, hogy ha bojlis botot keresel, akkor maradj is annál. Ma már nagyon sokfajta rövidebb pontyozóbotot is találhatsz a piacon, amik közül biztosan megtalálod a neked legjobban tetszőt.

Ott van például a Prologic C.O.M. botcsalád. 3 méretben kapható: 2.4 méter -2 libra, 2.7 méter- 2.5 libra, és 3 méter- 2.75 libra. Én a 3 méteres változatát használtam és eszméletlen jó! Az áruk 12-13 ezer között mozog.

Ha viszont a piac egyik legkarcsúbb, legelegánsabb csónakos botját akarod a magadénak tudni, akkor nézd meg a TF Gear Compact carp horgászbotokat! 3 méteres és 2.5 librás. Az ára 15-17 ezer között mozog. Mivel ezeket a botokat jelenleg használom, ezért el tudom mondani, hogy ilyen jó botok még nem voltak a kezemben és szerintem nem is lesznek.... szerintem mindenképpen nézd meg ezeket a botokat is, mielőtt még megbánnád, hogy pergetőpálcát veszel! Másolok egy videót is neked a tf gear botról: [link]

2015. júl. 31. 03:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ és a Prologicot még mielőtt pergető botot néztem volna megtaláltam és eddig az tetszik a legjobban de a TF geart is megnézem vásárlás előtt!
2015. júl. 31. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!