Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Van egy bányató, amiben nem...

Van egy bányató, amiben nem tudom mi van?!

Figyelt kérdés
Párszor ott voltam már a tónál ami egy kb 10-15 éve bezárt bánya területén van. eléggé elvan vadulva ezért senki nem jár ide a tó kb 200m * 300m. Kárászt, snecit, naphalat már fogtam. Hogyan tudom meg mi rejtőzik még benne? Szeretnék valami ütős csalival előállni.

2015. júl. 14. 21:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Gondolom most meleg a vize, szoval pontyot láthatsz a felszínen ugrani ha van benne, amur busa mozgása is észrevehető amint a vizet tolják szét, rablást is érdemes figyelni, hátha van benne balin, csuka vagy más ragadozó. Esetleg sötétedés után próbáld meg az elohalat világítós uszoval csukara, vagy halszeletet fenekén a sullore.
2015. júl. 14. 22:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Halradar pl. ha tudsz szerezni akár kölcsönbe az talán a legjobb. Helyiketől informálódni. Dobj be etetőanyagot, nézd meg jön -e rá valami mozgás stb. Egyébként hivatalosan ilyen tavakon csak érvényes állami horgászjeggyel szabad horgászni, és tilos halat elvinni, mert bűncselekménynek minősül (lopás).
2015. júl. 18. 08:36
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen ezzel tisztába vagyok, ezzel nincs is baj (Catch and Release) Engem a sport mivoltja mozgat.

Utóbbi pár napban beszéltem másokkal akik szerint van benne sokféle hal csak sok benne a víz. Nem egy telepített tó csupán dobáltak bele halakat.

2015. júl. 24. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!