Kezdő horgászat, avagy hogyan is kezdjem?
Figyelt kérdés
Szeretnék elkezdeni horgászni hobbiból, kikapcsolódni, haverokkal eljárni hétvégente. Ezelőtt már horgásztam 10-12 évesen spiccbottal. A kérdésem az lenne, hogyan kezdjem el ezt az egészet? A közelünkben van egy halastó, ami jó lenne a kezdeti tanuláshoz. Arra gondoltam hogy spiccbottal lenne érdemes kezdeni. Van 4m-es és 5m-es botom. Milyen szereléket, úszót, horgot válasszak? Illetve szívesen fogadok tanácsokat is.2015. júl. 4. 15:20
1/2 anonim válasza:
vegyel a horgaszboltban egy zsebpecat azt rakotod a spiccbot vegere , egy zacsko olcsobb etetoanyag , 1 doboz csonti es mehetsz is keszegezni :)
2/2 anonim válasza:
Én javasolnám hogy gumiztasd be a spiccbotod a boltban ha van rá lehetőség mert úgy biztonságosabb. Nagyobb az esélyed rá hogy kifogsz vele egy kisebb pontyot és nem törik el a botod mert az elég nagy bosszúságot okozna még akkor is ha nem olyan drága
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!