Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Vitorlás vizsgát hol érdemes...

Vitorlás vizsgát hol érdemes tenni?

Figyelt kérdés
Ár-érték arányban nagyon jó oktatást szeretnék, nem hátrány, ha külföldön van, hol lehet viszonylag olcsón de jó tanfolyamon részt venni? Sok olyan hirdetést láttam, hogy 2 nap az egész, leutazás Horvátországba, vizsga, majd jogsi átvétele, hát nem tudom, ezek a tanfolyamok mennyi tudást adnak...Tud valami segíteni, melyik országban olcsóbb de még jó a színvonal?

2015. jún. 23. 13:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha jól gondolom, tengeri kishajóvezetői képesítés érdekel.

Szerintem Magyarországon messze a Jacht Akadémia (Vass Tibor) a legjobb. [link]

Az Equator is jó: [link]

Belvízi képzésre őket ajánlom: [link]

2015. jún. 23. 13:32
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a vitorlás választ!

Tudsz segíteni abban, hogy pl. a pátyi cégnél mik a fokozatok - mja? Árakat nem látok. Családtagom szeretném kezdőként befizetni egy tanfolyamra, nyilván nem tudom neki ajándékként kifizetni a 150.000-et a teljes komplett tanfolyamra és vizsgára de gondolom van olyan lehetőség, hogy pár óra elmélet + 1-2 nap gyakorlat 30.000 vagy hasonló kisebb összeg, aztán a még tetszik neki, folytatja a tanulást...? Remélem, érthetően kérdeztem.

Előre is köszönöm!!!

2015. jún. 23. 13:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Az oktatási fokozatok fokozatok és megszerezhető képesítések a [link] oldalon olvashatók.

Lényeg: IV. osztály 3 tengeri mérföldig

(kihagyható képzési lépcső, lehet rögtön 200 tmf-re menni)

III. osztály 12 tengeri mérföldig

II. osztály 200 tengeri mérföldig

I. osztály: korlátlan

A mostani árakat nem ismerem, de a honlapon levő elérhetőségeken tudsz érdeklődni.

Itt le vanak írva a kiegészítő tanfolyamok is.

Ha ajándékba szánod a tanfolyamot, pl. a IV. osztályú tanfolyam valamelyik részére befizeted a megajándékozottat.

2015. jún. 23. 15:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Bocs, az előző válaszban elírtam valamit.

A IV. oszályú képesítés kihagyható képzési lépcső, lehet rögtön III. osztályú azaz 12 tmf-es tanfolyamra menni.

A tanfolyamhoz nem, de a vizsgához érvényes belvízi kishajóvezetői képesítés szükséges.

2015. jún. 23. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!