Mit csináljak, hogyha az úszómedence minden sávja foglalt?
Figyelt kérdés
Pofátlankodjak be egy sávba, és ússzak simán?2015. jún. 8. 23:03
1/7 anonim válasza:
jobbra tartás szokott lenni,így tudnak 1 sávban ketten is úszni.
tehát igen,fogod magad és bemászol egy sávba,jobb oldalon úszva,vissza felé is jobbra sorolsz.
2/7 anonim válasza:
Az szokott lenni, amit az előző válaszoló írt. Egy sáv azért szokott olyan széles lenni, hogy legalább 2 ember elfér benne szűkösen (tehát figyelni azért kell). Többnyire logikusan szoktak gondolkodni az emberek, neked is ez a javasolt. Tehát ha például Gyurta Dani jön mögötted akkor a fordulónál várd meg, míg megfordul, és menj utána. A következő fordulónál ugyanez. Ha nem vagyunk túl sokan, akkor előzés is lehetséges, nem szól érte senki (eddig legalábbis még nem szóltak rám), ha odafigyelsz. Ha csak ketten vagytok, akkor meg meg lehet beszélni, hogy felosztjátok kettő részre a sávot. 28 méter hosszú medencénél 4 embernél még viszonylag kényelmes a dolog. 5 embertől már jönnek a problémák.
3/7 anonim válasza:
Egyébként az uszodák viszonylag korán szoktak nyitni. Nincs benne tapasztalatom, de lehet, hogyha nagyon korán mész, akkor kevesebben vannak.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hát ma voltam először, elég korán, 6 után, de szinte tele volt az uszoda, de volt olyan rész, ami nem volt felosztva sávokra, eleinte ott úszkáltam, utána bementem egy üres sávba, de amikor megtelt, akkor jött egy ember, és illedelmesen megkérdezte, hogy bejöhet-e hozzám :)
2015. jún. 9. 11:39
5/7 anonim válasza:
Nézz ki magadnak egy olyan sávot, ahol a többihez képest kevesebben vannak és a te tempódnak megfelelően úsznak. Amelyik a leginkább megfelel ennek a két kritériumnak, abba menj be.
6/7 anonim válasza:
én olyankor úszok a saját tempómban :) senkit se zavarok azzal, hogy időnként utolérem a nyugdíjasokat és ha kevés a hely, akkor alul végzem az előzést xD (persze nem bántani akarom őket se)
tudom, hogy arra valószínűleg kevesen számítanak, hogy pár méterrel előttük jöjjön fel valaki a vízből úgy, hogy akkor került csak oda, de éppen ezért szoktam minimum egy méter mélyre lemenni (de lehet, hogy néha több a mélységem, ott épp nincs nálam mérőeszköz, hisz' akkor pont nem mérnökösködni vagyok ott, hanem úszni xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!