Horgászat! Nyáron az édes vagy a büdös csalit szeretik jobban a pontyok?
is-is,a haldorádó édes-ananász az már tényleg az a bódítóan édes ,de sose hagyott cserben mindig a legfogósabb csalik egyike .
Viszont egy jó erjesztett kukorica (és annak a levéből készült dippelt halibut pellet) se gyenge.
Én azért használok Haldorado pelleteket mert nagyon jó minőségűek (legjobbak között vannak) de kb fele annyit kérnek értük mint az angol versenypelletekért (pedig az a legjobb,de ugyanennyit tud).
Én kb ezt a 4-et veszem folyamatosan:
Oldódó lebegő édes ananász
Oldódó mézes pálinka.
Oldódó vad szilva
Oldódó lebegő green pepper
Ezek mindig nagyon fogósak,illetve 3 éve még lehetett kapni hibridet ami 80% süllyedő + kb 70 szem lebegő volt,azért ezt a négyet használom mert ízben 2 ízvilág (büdös,édes) ,illetve 1 lebegő édes és 1 büdös,mindig tudok lebegtetni (8000ft egy évben egyszer ennyit megér,1 havi cigaretta).
Meg kipróbáltam top10 carp fűszeres hal és fermentx-et (a fűszeres halat úgy tapasztaltam nagyon fogósnak miután hirtelen hűlt vagy növekedett a víz hőmérséklete,a fermentx pedig univerzális) 1000ft,relatív sok van benne,ugyanaz mint a sima pellet csak picit hallisztes,ami sokszor fogós.Meg etetésre vettem az 5kg-s pakkot feketében olyan mint a sima halibut,csak picit szárazabb,lassabban oldódik.
Illetve mivel itt van 20 percre a haldorado ezért leszoktam menni amikor nagy akció van.
pl most 800ft 2800ról a fluo mentol ánizs ,édes ananásszal jó kis amur kombó.
A fermentixes top10-et nekem is nagyon bejött. Ha esetleg eddig nem próbáltad a chilis-fahéjjas fluo lebegőt akkor azt bátran merem ajánlani. Imádják a pontyok.
Ezt a mentholos ánizst látom,h mindig le van akciózva. Szóval érdemes megvenni?
Az ánizs miatt éri meg főleg,mert az ánizs amur csemege top3 -ban bent van,a mentol pedig kiemeli az ízt,egy édes ananász + ánizs ... Amur top1 csali szintű.
Chilis csalik egyszerűen vonzzák a 20 feletti pontyokat ,a fahéj meg a chilit egyszerűen fokozza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!