Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Horgászat! Nyáron az édes...

Manutd84 kérdése:

Horgászat! Nyáron az édes vagy a büdös csalit szeretik jobban a pontyok?

Figyelt kérdés

2015. jún. 2. 08:47
 1/7 anonim ***** válasza:

is-is,a haldorádó édes-ananász az már tényleg az a bódítóan édes ,de sose hagyott cserben mindig a legfogósabb csalik egyike .

Viszont egy jó erjesztett kukorica (és annak a levéből készült dippelt halibut pellet) se gyenge.

2015. jún. 2. 12:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Mindenhol a büdöset olvasom, és én is használom. Vannak időszakok, amikor brutálisan mennek a májas, halibutos rákos csalik, de amikor kapásom sincs rá, akkor visszanyúlok az édeshez, általában eredménnyel. Szóval szerintem nem lehet erre egyértelműen letenni a voksunkat.
2015. jún. 2. 12:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Pontosan a haldorádos pelleteken gondolkodom. Nekem a fluo ananász és a fokhagymás a nagy favoritom csak most kezd elfogyni mindegyik. Nem tudom eldönteni,h maradjak ezeknél vagy rápróbálhak e valamelyik más ízre.
2015. jún. 2. 13:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Én azért használok Haldorado pelleteket mert nagyon jó minőségűek (legjobbak között vannak) de kb fele annyit kérnek értük mint az angol versenypelletekért (pedig az a legjobb,de ugyanennyit tud).

Én kb ezt a 4-et veszem folyamatosan:

Oldódó lebegő édes ananász

Oldódó mézes pálinka.

Oldódó vad szilva

Oldódó lebegő green pepper

Ezek mindig nagyon fogósak,illetve 3 éve még lehetett kapni hibridet ami 80% süllyedő + kb 70 szem lebegő volt,azért ezt a négyet használom mert ízben 2 ízvilág (büdös,édes) ,illetve 1 lebegő édes és 1 büdös,mindig tudok lebegtetni (8000ft egy évben egyszer ennyit megér,1 havi cigaretta).

Meg kipróbáltam top10 carp fűszeres hal és fermentx-et (a fűszeres halat úgy tapasztaltam nagyon fogósnak miután hirtelen hűlt vagy növekedett a víz hőmérséklete,a fermentx pedig univerzális) 1000ft,relatív sok van benne,ugyanaz mint a sima pellet csak picit hallisztes,ami sokszor fogós.Meg etetésre vettem az 5kg-s pakkot feketében olyan mint a sima halibut,csak picit szárazabb,lassabban oldódik.

Illetve mivel itt van 20 percre a haldorado ezért leszoktam menni amikor nagy akció van.

pl most 800ft 2800ról a fluo mentol ánizs ,édes ananásszal jó kis amur kombó.

2015. jún. 2. 18:53
 5/7 A kérdező kommentje:

A fermentixes top10-et nekem is nagyon bejött. Ha esetleg eddig nem próbáltad a chilis-fahéjjas fluo lebegőt akkor azt bátran merem ajánlani. Imádják a pontyok.

Ezt a mentholos ánizst látom,h mindig le van akciózva. Szóval érdemes megvenni?

2015. jún. 4. 09:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Az ánizs miatt éri meg főleg,mert az ánizs amur csemege top3 -ban bent van,a mentol pedig kiemeli az ízt,egy édes ananász + ánizs ... Amur top1 csali szintű.

Chilis csalik egyszerűen vonzzák a 20 feletti pontyokat ,a fahéj meg a chilit egyszerűen fokozza :)

2015. jún. 4. 11:04
 7/7 A kérdező kommentje:
Remek! Akkor veszek 1 édes ananászt és 1 m.-ánizst. Dánke ☺
2015. jún. 4. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!