Mi a különbség a kárász és a kisponty között?
Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 17:19
1/7 anonim válasza:
kispontynak, van egy kis bajsza, és a bognártüskéje is látszik már egy kicsit
2/7 anonim válasza:
Egyszer fogtam egy halat, amit kárásznak hittem, mert olyan kicsi volt. de akkor láttam, hogy van egy kis bajusza, még nagyon pivike, épph látni lehetett. Természetesen ment vissza nőni :)
3/7 anonim válasza:
Bakker hát a nevük se egyforma!!!:D
4/7 anonim válasza:
A pontynak van bajsza a kárásznak nincs .a ponty sárgásszínu míg a kárász ezust .Meg ha nézegetel képeket a kárászrol meg a pontyrol biztosan megtanulod megkulonboztetni.:)
5/7 anonim válasza:
A kárász az keszeg, nem lesz belőle ponty.
6/7 anonim válasza:
előttem lévő kommentelő akkor b@romságot írt!
A kárász a pontyok családjába tartozik, és nehéz a nagy kárászt és a kis pontyot megkülönböztetni, gyakorlott szem meglátja különbséget, de kezdőknek ott a bajusz is amit megnézhet:)
7/7 anonim válasza:
AZ, HOGY A PONTY RÓZSASZÍN, A KÁRÁSZ MEG CSILLOGÓS RÓZSASZÍN!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!