Az úszás milyen hatással van a testünkre?
Az izmokra kifejtett hatásra lennék kiváncsi.Vastagodok e tőle vagy inkább szálkásít? És,hogy mennyire megy le a comról és a derékról a felesleg heti 3-4 alkalmas úszás során? (nem a lábáztatós tempóban :D)
7 éves koromtól egészen 14 éves koromig úsztam, de sosem volt 1 dkg feleslegem sem, így sajnos nem tudok mihez viszonyítani. Most 53 kg-ot nyomok, de nem a súllyal van a gond, hanem az esztétikával :D Vékonyabb combikat szeretnék. (sajnos felszökött 1-2 centi.. )
Olyanok válaszát várom akik konyítanak hozzá valamit :)
21 L
Az a baj az úszással, hogy nem, vagyis csak alig, lehet vele zsírt égetni. Ugyanis elég hideg van a vízben, és nagy hőmérsékletre van szükség ahhoz, hogy beinduljon a zsírégetés.
Futással, kerékpárral sokkal jobban lehet.
Régen triatlonoztam, jelenleg csak úszok, amellett kondi.
Kifejezetten zsírégetésre én a súlyzós edzést ajánlom, mellé valamilyen aerob vagy alacsonyabb pulzusszámon végzett kardiót. Ettől független persze járhatsz úszni. Én is imádom, a kondit is azért csinálom, hogy az úszás jobban menjen. Ja, és a legfontosabb a megfelelő étrend.
Ha egyéb kérdésed lenne írj nyugodtan, igyekszem válaszolni.
ha úszol, nem lesz ferde a gerinced,egyenesebb lesz a testtartásod,szerintem azért már megéri(:
ha fogyni akarsz, marad a torna,meg egyéb olyan dolgok amiben rendesen megizzadsz,megdolgoztatod magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!