Mi a véleményetek a Nevis Feeder runner orsóról és úgy a magáról a márkáról?
Figyelt kérdés
Ja és egy mellék kérdés ha feeder botra pergető orsót rakok akkor az nagyon gáz?2015. ápr. 22. 13:12
21/29 A kérdező kommentje:
Nyeletőfékeset szeretnék. Jó azért szerintem ha van rajta. Tudom h itt azért nem a kinézetre kell adni. Azért a Camaro jobban tetszik mint a longbow. Azt mondtad h jo a Camaro, én elhiszem neked és mások is dicsérték! Sztem a Camaro lesz a befutó.
2015. ápr. 23. 18:07
22/29 anonim válasza:
Jo lesz a Camaro , igaz nekem első fekesek vannak
23/29 anonim válasza:
Ha akarod , küldök képeket a belsejerol
24/29 Egon Noiro válasza:
Esetleg egy tanács a nyeletőfékről: Évek óta használok nyeletős orsókat (35-ösöket) a feeder botjaimon, de igazából talán egyszer volt csak szükségem rá. Ha számít az ára, nyugodtan vegyél csak elsőfékest, általában kicsivel olcsóbb, és ráadásul tökéletesen megfelel a feeder botokra. És ha az elsőfékesen kilazítod a féket, majdnem ugyanazt kapod, mint a nyeletősön, csak nem vált automatán vissza, hanem rá kell húzni.
25/29 A kérdező kommentje:
Jaja kicsit drágább de jó sztem ha van rajta!
2015. ápr. 23. 21:22
27/29 A kérdező kommentje:
Jaja meg! Rendben volt így! Jó lesz sztem a DAM..
2015. ápr. 23. 21:56
28/29 anonim válasza:
Jó lesz feederre , ahogy láttad a képeket nem gagyi belőről sem, rotor 2 helyen van megtámasztva csapággyal, fékcsillag fémből van.
Ami még előny , hogy gyors áttételű 5.5:1
Futása is pörgős , fékje is precíz, ugyhogy feederre tökéletes.
29/29 A kérdező kommentje:
Vicces de még azóta nem vettem. :D most kinéztem ezt mert mindenki mást mond!: nagy orsót vegyél, távdobót vegyél stb. Balzer Syndicate Feeder 7600 br ?!
2015. máj. 14. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!