Mi a véleményetek a Nevis Feeder runner orsóról és úgy a magáról a márkáról?
Jo orsok , annyi hibajuk van , hogy a hajtokarnal lotyognek a csapágyak , de ezt megoldottam par csepp lakkal.
Shimano Alivio árában volt, sőt olcsóbb is volt a Camaro, es ezeket vettem meg inkabb.
Nem értem,mitöl félsz ? A Shimano amit ajánlottam vagy ez a D.A.M nem fog szét esni a kezedbe horgászat közbe !
Arra amire szánod fedder botra nagyon megfelelnek.
Ezek a gyártók régi elismert cégek általában megbízható
a termékeik vannak amit piacra dobnak! Helyetted senki nem fog választani azt neked kell!
Na még egy javaslat ha szabad, azt írtad Shimano 390 cm
feeder botra lenne az orsó. Nagyon pontosan mérd meg
az orsótartót, de a legjobb az lenne ha bele próbálnád a
kiválasztott orsó talpát mert esélyes hogy nem fog passzolni ha nem Shimano!! Nekem elégé ellenszenves a Shimano cég koncepciója mind orsó mind bot viszonylatba! Nagyon egyedi méretezéssel dolgozik, nagyon vigyáz hogy egyik gyártó orsójából se passzoljon semmi az övéhez, és az Shamanobol se passzoljon másba, még egy egyszerü hajtókar sem! A Shimano botok orsótartó méretezése is
emiatt nagy odafigyelést kíván ha más gyártó orsóját
minden esetbe ajánlatos belepróbálni!
Nem tudom, de meg van rá az esély hogy esetleg nem
passzol bele.
Ahogy irtam , nekem Quick Camaro van.
En inkabb egy Spro Passion 740-et vennék , vagy Okuma Longbow 40,50-et.
Mennyi penzt szannal ra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!