Üdv a dőlőbójámra szeretnék világítást csinálni milyen erős legyen a lámpa rajta?
A dőlőbójámra szeretnék készíteni egy villogó lámpát, hogy a sötétben is lássam arra lennék kíváncsi, hogy ez milyen erősségű legyen én valami ledesre gondoltam de olyanra lenne szükségem ami azért a vizet is bírja egy kicsit.
illetve milyen sebességgel villogjon?
Nem tudom, hogy ez menyire számít de bojlizáshoz kell olyan 2-3 méteres vízben.
Attól függ, hogy látni is akarsz körülötte, vagy csak azt kell látnod, hogy hol a bója. Egyébként meg nem tudom mekkora az amire rá akarod szerelni, de de túl nagy nem lehet. Ezért inkább kicsi fényre számíts vele.
Pl vegyél szilikon villogót és a belsejét pattintsd ki és tekerd be vékony átlátszó neylon fóliával, mint a folpack, több rétegben. Azzal együtt tedd vissza a szilikon gumi házba. Az egészet már tudod szerelgetni bármire, ha nem túl nagy hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!