Orvos altal eloirt uszas. Hogy is megy ez?
Figyelt kérdés
Eleg hatfajos vagyok es a dokim szerint el kene kezdenem rendszeresen uszni. A kerdesem az hogy ilyenkor ha elmegyek orvoshoz akkor ott kapok valami papirt ami ingyenes uszasi lehetoseget biztosit szamomra? Es egyedul eljarhatok vagy ilyen kotelezo jellegu gyogyuszas van ahol csoportosan csinalunk valamit? Masreszt megmondjak hova kell mennem vagy az orvosi papirt minden uszodaban elfogadjak? Mert munka mellett nem feltetlen ernek ra egy csomot utazni hogy uszodaba menjek. Nem vagyok mar fiatal igy el sel tudom kepzelni hogy megy ez. Valakinek van tapasztalata?
26/F
2015. jan. 20. 12:44
1/1 anonim válasza:
Az orvos szarja össze magát! Na ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!