Erzsébetligeti uszodáról vélemény?
Az uszoda alapvetően teljesen tisztán van tartva, nem is olyan régi az épület, víz is tökéletes.
Ár értékben szerintem megfizethető, hobbi úszóknak tökéletes. Az árért ugye az uszoda mellett van külön értékmegőrző, ruhatár stb. Szóval ezzel sincs probléma. (Bár a Szentmihályin kívül nem tudom mivel összehasonlítani, de azt magasan veri).
Legtöbben talán a késő délutáni órákban vannak (17:00-20:30) , utána zárásig már alig. Délelőtt nem tudom mivel akkor nem járok iskola miatt, de a hat pályából kettő minimum foglalt a nap folyamán edzésem miatt. Hétvégén viszont nap közben olyan 13:00-18:00-ig teljesen üres (vasárnap még hamarabb is).
Ha van még valami kérdésed akkor írj nyugodtan, de az a legbiztosabb ha veszel egy egyszeri jegyet aztán körbenézel :)
Szia!
Meggyőztél! :) Köszönöm a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!