Kezdőoldal » Sport, mozgás » Vizi sportok » Erzsébetligeti uszodáról...

Erzsébetligeti uszodáról vélemény?

Figyelt kérdés
Ez az uszoda van hozzám a legközelebb. Még nem voltam, viszont nem szeretnék pénzt kidobni az ablakon. :) El tudnátok mondani róla a véleményeteket, ha voltatok ott?

#uszoda #erzsébetliget
2015. jan. 1. 18:41
 1/6 Unpredictable válasza:
Már egy éve járok oda rendszeresen, mit szeretnél tudni konkrétabban?
2015. jan. 1. 19:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Szia! Jó lenne tudni, hogy tiszta-e, ár-érték arányban megéri-e, mennyien vannak sokan, esetleg melyik az az időszak, mikor kevesebben vannak.
2015. jan. 1. 20:20
 3/6 A kérdező kommentje:
*mennyire :)
2015. jan. 1. 20:32
 4/6 Unpredictable válasza:

Az uszoda alapvetően teljesen tisztán van tartva, nem is olyan régi az épület, víz is tökéletes.

Ár értékben szerintem megfizethető, hobbi úszóknak tökéletes. Az árért ugye az uszoda mellett van külön értékmegőrző, ruhatár stb. Szóval ezzel sincs probléma. (Bár a Szentmihályin kívül nem tudom mivel összehasonlítani, de azt magasan veri).

Legtöbben talán a késő délutáni órákban vannak (17:00-20:30) , utána zárásig már alig. Délelőtt nem tudom mivel akkor nem járok iskola miatt, de a hat pályából kettő minimum foglalt a nap folyamán edzésem miatt. Hétvégén viszont nap közben olyan 13:00-18:00-ig teljesen üres (vasárnap még hamarabb is).

Ha van még valami kérdésed akkor írj nyugodtan, de az a legbiztosabb ha veszel egy egyszeri jegyet aztán körbenézel :)

2015. jan. 1. 21:42
 5/6 Unpredictable válasza:
*edzések
2015. jan. 1. 21:43
 6/6 A kérdező kommentje:

Szia!

Meggyőztél! :) Köszönöm a segítséget.

2015. jan. 2. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!