Ti hogyan próbáljátok elkerülni a törpeharcsát?
En techno pufit szoktam hasznalni, es erre sem mennek ra.
Az a lenyeg , hogy ne mozogjon a csali,akkor kevesbe valoszinu ,hogy ramennek.
Haldorádó vad szilva termékcsaládot vettem a netes vélemények alapján.
Megdöbbentő!
2kg vad szilva etetőbe kevertem 1 ferment x magmixet 4-4 gombóccal "előetettem".
Majd jött a két botom a két etetésre (úgy 30 és 50 méterre voltak az etetések).
Egyik boton a csali : vad szilva oldódó pellet + oldódó lebegő édes-ananász pellet ,a másikon vad szilva oldódó pellet (vagy édes-ananász) +1 szem tejben és pálinkában erjesztett kukorica ,amit mézbe mártottam.
Az első 20-25 percben jöttek,de azt vettem észre ,hogy kárászok és dévérek lepték el ,mert úgy fél óra múlva elkezdtek jönni a tenyeres-kiló közötti keszegek,majd kb 1 óra tájékán szinte eltűntek a törpeharcsák és horgászat végére 5 pontyot fogtam a 2 bottal (dévérek és kárászok mellett),amint újra sűrűbben megjelentek a törpék jött pár gombóc etetőanyag,és addig csak szinte körbehorgásztam,de bevált.
Nagyon jó,csak ajánlani tudom.
Eddig az átlagos vagy jobb fogás kb 1-2 ponty 1-2 kiló közeli kárász vagy dévérrel,de most az egyéb hal többet nyomott a pontyok nélkül ,mint az egész zsákmány szokott .
Igaz az 5 ből 3-at tartottam csak szákban ,a többit elengedtem és 1-et egy kisfiúnak adtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!