Az úszás jó a széles csípő ellen?
Figyelt kérdés
Asztakarom tudni hogy annak ellenére hogy férfi létemre a csípőm elég széles az úszással lehet e v alakom azért kérdezem mert megtudom feszíteni az egész felsőtestem de még úgy se arányos a csípőmhöz aszt kérdezem hogy leheteke szélesebb az úszástól felsőtestre mint amennyire alapból edzés nélkül megtudom feszíteni? Jah és igen a csontmiatt széles nem a zsír miatt2014. szept. 6. 12:15
1/4 anonim válasza:
A csípő szélességén nem tudsz változtatni. Izmosodnod kell és arra a súlyzós edzés lenne a legjobb. Akik izmosak az úszok között azok is edzenek súlyokkal. És gyerekkoruk óta nyomják az úszóedzéseket.
2/4 A kérdező kommentje:
Énis arra gondoltam hogy edzem a felső testem de nemakarok kondizni.. Csak úszni és nemakarok nagyon izmos lenni csak kiszélesendni annyira hogy nelehessen észrevenni hogy széles a csípőm és azérdekel hogy úszással ez lehetséges e?
2014. szept. 6. 16:55
3/4 anonim válasza:
Jézusom, tanulj már meg írni először.
Egyébként meg nem, önmagában az úszástól nem leszel valami izmos.
4/4 anonim válasza:
Nagyon picit izmosodhatsz tőle, de az lófütyi. Nézd meg pl Cseh Lacit, szinte semmi izom nincs rajta, pedig ő nem most kezdte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!